İngiltere'deki İktidar Partisinden Sıra Dışı Bağış Toplama Yöntemi - Son Dakika
Güncel

İngiltere'deki İktidar Partisinden Sıra Dışı Bağış Toplama Yöntemi

Bakanlarla alışverişe ve sabah koşusuna çıkmak gibi ilginç etkinlikler, düzenlenen bağış gecesinde satışa sunuldu.

10.02.2015 17:25

İngiltere Başbakanı David Cameron'ın lideri olduğu Muhafazakar Parti'nin genel seçim kampanyasına bağış toplamak için düzenlenen gecede, bakanlarla alışverişe ve sabah koşusuna çıkmak gibi ilginç etkinlikler satışa sunuldu.

Başkent Londra'daki Grosvenor House otelinde dün gece düzenlenen gala gecesinde, mayıs ayında yapılacak genel seçime yönelik partinin kampanya çalışmaları için bağış toplandı.

Gecede, masa başına 15 bin sterlin ödeyen multimilyoner iş adamları ve davetliler, açık arttırma yöntemiyle toplanan bağışlarını kendilerine sunulan birbirinden ilginç ve lüks seçenekleri tercih ederek yaptı.

Amerika merkezli internet haber portalı Buzfeed'in yayınladığı partinin bağış kataloğunda, İçişleri Bakanı Theresa May ile alışverişe çıkmak, Eğitim Bakanı Nicky Morgan ile sabah koşusu yapmak, Londra Belediye Başkanı Boris Johnson'la çay içmek ve Kültür, Medya ve Spor Bakanı Sajid Javid ve eşi ile akşam yemeğine katılmak gibi sıra dışı seçenekler yer aldı.

Açık artırmayla ayrıca "greyder toprak kazıcısı", "İngiltere'nin ilk ve tek kadın Başbakanı Margaret Thatcher'ın bronz heykeli", "Yunan adası Santorini'ye özel jetle seyahat", "İngiltere'de geyik avı" gibi seçenekler satışa sunuldu.

Buzfeed'in haberine göre, açık arttırmada davetliler tekliflerini elektronik cihaz kullanarak kimlikleri belli olmadan yaptı. Bağış gecesinde Thatcher'ın heykeli 210 bin sterline, greyder ise 50 bin sterline alıcı buldu. - London, City of

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İngiltere'deki İktidar Partisinden Sıra Dışı Bağış Toplama Yöntemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement