KitKat'ı beklemeyin! - Son Dakika
Teknoloji

KitKat'ı beklemeyin!

KitKat\'ı beklemeyin!

Android 4.4 KitKat'ın gelmesi için aylarca beklemeyin... İşte onu cebinize taşımanın yolları!

06.11.2013 01:00

Android 4.4 KitKat sonunda resmi olarak tanıtıldı, üreticiler onu hangi ceplerine getireceklerini açıkladılar. Ancak KitKat'ın cebinize uygun hale getirilmesini aylarca beklemek istemiyorsanız, yeni sürümün en iyi işlevlerinden bazılarına şimdiden ulaşabilirsiniz. İşte bunun yolu.

Yeni launcher'ı deneyin

KitKat'ın launcher'ı ilk bakışta Jelly Bean'dekinden farklı görünmüyor olabilir, ancak aslında içinde birkaç faydalı işlev gizli. Örneğin tüm giriş ekranlarında kullanabileceğiniz arama çubuğu, istediğiniz zaman normal veya sesli aramalar yapmanıza izin veriyor. Üç APK dosyasından oluşan launcher, XDA developers forumunda ortaya çıkmış durumda. Bu dosyaları Android 4.1 ve üzerini kullanan telefonunuza kurarak deneyebilirsiniz. Bazı kullanıcılar, sesli cevap işlevinde sorun yaşasa da launcher'ın geri kalanı düzgün biçimde çalışıyor.

Dahili Caller ID destekli yeni çevirici

Yeni çevirici, tanınmayan numaralardan gelen çağrılarda hangi şirket tarafından arandığınızı gösterebiliyor (Google'ın bu bilgiye sahip olması halinde). Hatta arayan şirketin adıyla beraber bir fotoğraf da ekrana geliyor.

Current Caller ID ve Who Are You uygulamaları, benzer işlevleri KitKat'sız cebinize getirebiliyorlar.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji KitKat'ı beklemeyin! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement