Küçükkuyu'da Öğrenme Şenliği Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Küçükkuyu'da Öğrenme Şenliği Etkinliği

Ayvacık Halk Eğitim Merkezi tarafından "Eğlenerek Öğrenmeye Varmısınız?" sloganıyla hayata geçirilen öğrenme etkinliği Küçükkuyu'da yapıldı.

18.05.2017 16:47

Ayvacık Halk Eğitim Merkezi tarafından "Eğlenerek Öğrenmeye Varmısınız?" sloganıyla hayata geçirilen öğrenme etkinliği Küçükkuyu'da yapıldı.

Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikte konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mahmut Yılmaz, toplumun her bir bireyine, hayatın her alanına katkı sağlamak için devletin sağladığı bütün imkanlar ile hizmet ettiklerini söyledi.

Kurum olarak gelen talepler doğrultusunda hobi, spor, sanat ve kültür kursları ile meslek edindirme kursları açtıklarını anlatan Yılmaz, şunları kaydetti:

"İçinde bulunduğumuz eğitim öğretim yılı içerisinde 82 ayrı başlık altında 185 adet kurs açtık. Bu kurslara 3 bin 750 kursiyerin kaydını yaptık. Örgün eğitime devam eden öğrenci sayısının Ayvacık genelinde yaklaşık 4 bin civarında olduğunu düşündüğümüzde, kurum olarak aslında ne kadar çok bireyin eğitimine katkı sağladığımızı görmek bizlere ayrı bir gurur veriyor."

Konuşmaların ardından öğrencilerin hazırladığı gösteriler izlendi.

Şenlik kapsamında, AFAD tanıtım, sağlık köşesi, fotoğraf köşesi, el köşesi aromatik bitkiler ve seramik köşesi vatandaşların ziyaretine açıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Küçükkuyu'da Öğrenme Şenliği Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement