Lenovo, Yenilikçi Tasarımlarıyla iF'te En Büyük Ödülün Sahibi Oldu - Son Dakika
Güncel

Lenovo, Yenilikçi Tasarımlarıyla iF'te En Büyük Ödülün Sahibi Oldu

Lenovo, Yenilikçi Tasarımlarıyla iF\'te En Büyük Ödülün Sahibi Oldu

Lenovo, 2014 International Forum'da alınan ve içlerinde ThinkVision LT2934z ekran ile kazanılan "Gold Design Award"nünde bulunduğu, yedi tasarım ödülünün sahibi oldu.

11.03.2014 11:23

Lenovo, tasarım dünyasının en prestijli ödüllerinden olan International Forum (iF)'da, sinematik ekranı ve gösterişli tasarımı ile öne çıkan ThinkVision LT2934z monitörle en büyük ödülü alırken; akıllı telefonda pazarındaki iddiasını ödülle ortaya koydu ve toplamda 7 ürünü ile IF tasarım ödüllerini kucakladı.

Dünya PC pazarının lideri Lenovo, 2014 International Forum (iF)'da alınan ve içlerinde ThinkVision LT2934z ekran ile kazanılan "Gold Design Award"nünde bulunduğu, yedi tasarım ödülünün sahibi oldu.

Diğer ödül ise Lenovo'nun PC lideri olmasından sonra mobil dünyada ve özellikle telefon pazarındaki iddasını kanıtlar nitelikte oldu. Kobe Bryant'ın marka yüzü olduğu ve Intel işlemcisi ile öne çıkan Lenovo K900 akıllı telefon ödülün sahibi oldu.

Ürün tasarımı kategorisinde ödül alan diğer ürünler ise, Lenovo'nun dünyanın en ince 14" kurumsal dizüstü bilgisayarı olan ThinkPad X1Carbon, 2014 CES'te tanıtıldıktan sonra teknoloji dünyasının dilinden düşümeyen ThinkPad 8" Tablet ve 18saat pil ömrü ve Ashton Kutcher dokunuşu ile tablet kurallarını yeniden yazan Yoga Tablet 8", ThinkCentre E93z all-in-one PC ile Dünyanın ilk çoklu kişiler arası masa tableti olan Horizon oldu.

Kırk dokuz seçkin jüriden oluşan bu yılki uluslararası panel, Lenovo'yu ürün tasarımı ve yenilikçi vizyonlarına övgü yağdırıldı. Jüri sözcüsü, altın ödülü kucaklayan Lenovo ThinkVision LT2934zmonitör için, "Bu ekran tasarımını, yatay açının başarılı kullanımı ile etkileyici bir ekran olmasından ötürü özellikle seçtik" dedi.

29 inch'lik AH-IPS LED arkadan aydınlatmalı panel eşliğinde, geleneksel bir 16:9 ekrandan %33 daha fazla görüş açısı sağlayan ThinkVision LT2934z,gerçek bir sinematik deneyim sunuyor. Aynı zamanda, full HD web kamerası, ayrı video konuşmaları için çift sıralı mikrofon ve kulaklıklar içeriyor ve resim içinde resim gösterim özelliği de, sürekli bir "çok işlevli" kullanıma olanak sağlıyor.

Think Tasarım ve Kullanıcı Deneyimi Başkan Yardımcısı David Hill, "PC Plus devrinde, insanların teknolojiden beklentileri değiştikçe, tasarım daha da önemli bir rol alıyor. Tasarımlarımız sadece bilişim yöneticilerinin değil, yeni kitlelerin de ilgisini çok güçlü çekebilmek zorunda. Kalite, güvenilebilirlik ve eşsiz tasarım, bütün akıllı bağlantı aygıtları için çok önemli bileşenler. Lenovo, tasarım dünyası ve müşterilerimizden etkilenerek ürettiği ileri görüşlü çözümlerle, bilişim sektöründe köklü değişiklikler yapılmasında itici güç olacaktır." dedi.

Tasarım ve kullanıcı deneyimini geliştirmeye odaklanmış yüz yirmiden fazla tasarımcının görev aldığı Lenovo, dünya çapında pek çok yerleşimde kurulmuş tasarım merkezlerine sahip ve bu farklı ekip, yenilikçi tasarımlarıyla, bugüne kadar yüzden fazla ödül kazandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lenovo, Yenilikçi Tasarımlarıyla iF'te En Büyük Ödülün Sahibi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement