Manisaspor - Altınordu Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Manisaspor - Altınordu Soyunma Odaları

Manisaspor - Altınordu Soyunma Odaları

ALTINORDU Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Manisaspor'u deplasmanda 2-0 yendikleri maçtan sonra "Kazandığımız için mutluyuz" dedi.

04.05.2017 21:11

ALTINORDU Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Manisaspor'u deplasmanda 2-0 yendikleri maçtan sonra "Kazandığımız için mutluyuz" dedi. Son haftalarda elde ettikleri galibiyetlerin verdiği moralle müsabakaya hazırlandıklarını ancak oyuna iyi başlayamadıklarını söyleyen Eroğlu, "Kötü oynadığımız dakikalarda attığımız golle ilk yarıyı önde kapattık. Manisaspor açısından maçın kırılma anlarında kalecimiz Erce, kurtarışlarıyla rakibe gol şansı vermedi. Son bölümde rakip kalabalık hücum ederken kontrataktan bir gol daha bulduk. Bugün Manisaspor da kazanabilirdi ama biz daha istekli oynayarak 3 puanı aldık. Futbolcularımı kutluyorum" diye konuştu.

Altınordu'yu kutladığını söyleyen Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise maçla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

"Bugün hem maçı, hem de bir oyuncumuzu daha kaybettik. Mikic'in kırmızı kart görmesinden sonra diğer sakat ve cezalı oyuncularla birlikte eksik oyuncu sayımız 5'e çıktı. Takımım beklediğimden daha iyi oynadı. Özellikle ikinci yarıda önemli pozisyonlar bulduk ancak bunları değerlendiremedik. Düşme potasındaki rakiplerimize oranla puan avantajımız var. Bu avantajımızı koruyup, ligde kalacağımıza inanıyorum." - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor - Altınordu Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement