Notalar Hikayelere Dönüştü - Son Dakika
Güncel

Notalar Hikayelere Dönüştü

Notalar Hikayelere Dönüştü

Piyano eğitmeni Ayça Daştan,öğrencilerinin eserler hakkında fikir sahibi olması için, çaldıkları klasik eserleri, kurguladıkları hikayelerle anlattıkları bir konsere imza attı.

23.05.2017 10:20

Küçükçekmece Belediyesi Müzik Akademisi öğrencileri, "Ayca Daştan ve Piyano Öğrencileri Konseri" isimli yılsonu konserinde, çaldıkları klasik eserleri kurguladıkları hikayelerle anlattı. Atakent Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen konserde öğrenciler, dinleyicilere keyifli bir akşam yaşattı.

MÜZİK, HAYAL GÜCÜNÜ HAREKETE GEÇİRİYOR

Çocukların müzikle bağlarının güçlendirilmesinin önemini vurgulayan Küçükçekmece Müzik Akademisi Piyano Eğitmeni Ayca Daştan "Çocukların müzikle diyaloglarını güçlendirmek için, çaldıkları eserlerle kendi kurguladıkları hikayelerini oluşturmalarını istedim. Müzikle bağlarının daha da güçlenmesi, çaldıkları eserler hakkında fikirleri olması ve hayal güçlerini harekete geçirmeleri açısından bu önem taşıyor. Bizlere bu fırsatı veren başta Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.
Yıl boyunca aldıkları eğitimi sergileyen öğrenciler, dinleyicilerden büyük alkış aldı. Küçükçekmece Belediyesi Müzik Akademisi Yöneticisi Hakan Dedeler ise, Piyano Eğitmeni Ayca Daştan'a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Notalar Hikayelere Dönüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement