Nusaybin İlçesinde Bazı İnceleme ve Çalışma Ziyaretleri Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Nusaybin İlçesinde Bazı İnceleme ve Çalışma Ziyaretleri Yapıldı

Nusaybin İlçesinde Bazı İnceleme ve Çalışma Ziyaretleri Yapıldı

Suriye sınırında bulunan Nusaybin İlçesinde Vali Dr. Ahmet Cengiz tarafından bir dizi inceleme ve çalışma ziyareti yapıldı.

05.09.2013 10:02

Kaymakamlık ziyaretinde Vali Dr. Ahmet Cengiz, Nusaybin Kaymakamı Abdulhalim Can tarafından karşılandı.

Vali Dr. Ahmet Cengiz, Nusaybin Kaymakamı Abdulhalim Can, İl Emniyet Müdürü Derviş Kara, İl Jandarma Komutanı Vural Erol ve İl Afet ve Acil Durum Müdürü Davut Esen ile birlikte komşu ülke Suriye sınırından Ülkemize sığınan Suriye halkı için yapılan kamp hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi.

Nusaybin'e yeni atanan İlçe Jandarma Komutanı J.Binbaşı Yavuz Köse'yi makamında ziyaret eden Vali Dr. Ahmet Cengiz, Nusaybin Gazi Ortaokulu'nda bazı incelemeler yaptı.

Nusaybin Gümrük Müdürlüğü'ne bir çalışma ziyareti gerçekleştiren Vali Dr. Ahmet Cengiz, Gümrük Müdürü Muammer Ünal'dan gümrük hakkında bilgi aldıktan sonra "Gümrük işlemleri ve işletmesi hem ticari açıdan hem de ülkenin prestiji açısından her zaman önemlidir. Sınırda görev yapan kamu personelimiz, meslek hayatı boyunca ülkenin menfaatine işler yapmaya gayret etmektedir. Vatandaşımızı güler yüzle karşılamak, Devletimizin gülümseyen ve şefkatli yüzünü burada da en sınırda görmek, göstermek istiyoruz. Vatandaşımız ne kadar çok memnun olursa biz de o kadar çok memnun olacağız" dedi.

Daha sonra Vali Dr. Ahmet Cengiz ve beraberindeki heyet, esnafı ziyaret ederek bir kıraathanede vatandaşlarla bir araya geldi ve bir süre sohbet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nusaybin İlçesinde Bazı İnceleme ve Çalışma Ziyaretleri Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement