Oğuz Saygın ile İnsanları Tanıma Sanatı - Son Dakika
Güncel

Oğuz Saygın ile İnsanları Tanıma Sanatı

Oğuz Saygın ile İnsanları Tanıma Sanatı

Oğuz Saygın'ın konuşmacı olarak katıldığı İnsanları Tanıma Sanatı konulu seminerde Dilovalılarla bir araya geldi.

14.03.2012 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seminer Programı Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Başkan yardımcıları Edip Bingöl, Muhiyettin Gültekin, Belediye Meclis Üyesi Efendi Deli, mahalle muhtarları ve vatandaşların katılımı ile Belediye toplantı salonunda sıcak bir atmosferde gerçekleşti.

Program Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'ın ilçede yapılan çalışmaları katılımcılara anlatması ile başladı Başkan Yaman Konuşmasında;"Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar geçen sürede şehrimizin Altyapı ve üst yapı sorunlarını bitirdik. Göreve geldiğimizde suda kayıp kaçak oranı %70'lerde iken ISU ile yapılan ortak çalışmalar sonucu %15'lere kadar düşürdük. Üst yapıda 68 bin ton asfalt serimi yaparak Kocaeli'de Alt yapıda ve üst yapıda sorunsuz İlçeler arasında en üst sıralarda gelmektedir. Eğitim alanlarındaki eksiklikleri bulunan 11 okulun yanı sıra yeni 11 okul projesi ile geride bırakacağız.

Yapılacak olan 11 yeni okullar çalışma aşamasında, ihale aşamasında ve bitmiş olan okullardır. Çalışma aşamasında olan okullarımız bittiğinde İlçemizdeki çocuklarımız daha güzel eğitim alacaklar. Her sene düzenli olarak SBS ye giren öğrencilerimize soru bankası hediye ediyoruz bu sene 8. sınıf öğrencilerimize toplamda beş bin adet soru bankası hediye ettik.

Şehrin giriş ve çıkışları çok güzel değildi şu anda Batı Kavşağı bitmiş Doğu Kavşağı da ihale aşamasında Doğu Kavşağı da Batı Kavşağı gibi yonca şeklin de yemyeşil olacak ve aziz halkımızın hizmetine açacağız"dedi.

Başkan Yaman'ın Konuşmasının ardından, İletişim uzmanı Oğuz saygın, seminerde iletişim sanatları, kelimelerin öğrenmedeki rolü ile beden dilinin kullanılmasına yönelik örneklemelerle sunum yaptı.

Seminer boyunca birbirinden ilginç bilgilere yer veren Saygın, dinleyicilerle kurduğu iletişim ve izleyicileri sahneye davet ederek yaptığı pratik çalışmalarla oldukça keyifli bir sunum gerçekleştirdi. Erkeklerin sonuç ve fayda alma odaklı düşünmelerine karşılık kadınların duygusal düşündükleri tespitini yapan Saygın, insanların kırmızı, yeşil, sarı ve mavi olarak 4 ayrı renge ayrıldığını söyleyerek, her rengin karakteristik özelliklerinden örnekler sunarak, izleyicilerin kendi renklerini bulmalarını test edecekleri bir pratik çalışma yaptı.

Daha sonra sahneye Hafıza gösterisi yapmak için çıkan A.Oğuzhan Bıçakçı'yı sahneye çağıran Saygın. Seyircilerin söylediği 20 kelimeyi tahtaya yazdı ve 20 kelimeyi karışık sıra Bıçakçı'ya sordu. İzleyicilerin söylediği 20 kelimeyi sektirmeden ve hiç yanılmadan bilen Bıçakçı'nı bu performansı karşısında salonda kısa bir süre sessizlik hâkim oldu.

Saygın ve Bıçakçı'nın katılımı ile gerçekleşen ve Dilovası'nda daha önce görülmeyen farklılıkta bir seminer yaşanmış oldu.

Program sonunda Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz Saygın'a Çiçek. Saygın'da Başkan Yaman kendi kitabından takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Oğuz Saygın ile İnsanları Tanıma Sanatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement