Özdemir'den İnavasyon ve Kodlama Eğitimi Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Özdemir'den İnavasyon ve Kodlama Eğitimi Açıklaması

Özdemir\'den İnavasyon ve Kodlama Eğitimi Açıklaması

Adıyaman Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, inovasyon merkezi ve kodlama eğitimleriyle alakalı açıklamalarda bulundu.

04.01.2018 16:28

Adıyaman Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, inovasyon merkezi ve kodlama eğitimleriyle alakalı açıklamalarda bulundu.

Gölbaşı ilçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, ilçede verilen kodlama eğitiminin asrın eğitimi olduğunu söyledi. Teknoloji kullanımında modern eğitimde inovasyon merkezinin çok katkısı olacağını vurgulayan Özdemir, "Adıyaman'a inovasyon merkezi kurulması bence bir devrimdir. Bu da Milli Eğitim Müdürümüz Mete Kızılkaya sayesinde gerçekleşmiştir. Bugün bakanlığımız birçok okulda pilot olarak uygulamaya başladı. Şuanda Gölbaşı merkezde, Belören Ortaokulunda ve Çatalağaç Köyü Okulu olmak üzere toplam 3 okulda kodlama eğitimi, bilgisayar öğretmenleri tarafından veriliyor.

Bunun asrın eğitimi olduğunu düşünüyorum. Teknoloji kullanma modern eğitimde bunun çok katkısı olacağı kanaatindeyim. Bu uygulamayı getiren Milli Eğitim müdürümüze ve onun ekibine teşekkür ederim" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Özdemir'den İnavasyon ve Kodlama Eğitimi Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement