Polis, İntihara Teşebbüs Eden Şahsı Kendine Kelepçeledi - Son Dakika
Güncel

Polis, İntihara Teşebbüs Eden Şahsı Kendine Kelepçeledi

Polis, İntihara Teşebbüs Eden Şahsı Kendine Kelepçeledi

Adana'da şiddet uyguladığı eşi çocuklarını alıp sığınma evine gidince intihara teşebbüs eden şahsı tutan polis, kendine kelepçeledi. Şahıs, polisle birlikte aşağı indirildi.

28.02.2016 14:16  Güncelleme: 16:19

Adana'da Yüreğir ilçesine bağlı Serinevler Mahallesi'nde şiddet uyguladığı eşi iki çocuğunu alıp sığınma evine gidince bir inşaata çıkıp intihara teşebbüs eden H.K.'yi tutan polis, kendine kelepçeledi. Polisle birlikte aşağı indirilen H.K. sağlık ekiplerine teslim edildi.

ÇOCUKLARINI ALIP SIĞINMA EVİNE GİTTİ

İddiaya göre, H.K. ile evli olan N.K. bir süre önce eşinden şiddet gördüğünü iddia ederek iki çocuğunu alıp sığınma evine gitti.

EŞİNİ VE ÇOCUKLARINI ARAMAYA BAŞLADI

Akşam eve geldiğinde eşinin evinde olmadığını gören H.K. eşini ve çocuklarını aramaya başladı.

EŞİNİ BİR TÜRLÜ İKNA EDEMEDİ

Eşinin çocuklarını alarak sığınma evine gittiğini öğrenen H.K. bunun üzerine eşine ulaşıp eve gelmesini istedi ancak eşini bir türlü ikna edemedi.

BİR İNŞAATIN BEŞİNCİ KATINA ÇIKTI

Bugün tekrar eşini arayıp eve gelmesini isteten H.K., ikna edemeyince Serinevler Mahallesi'nde bir inşaatın 5'inci katına çıktı. İnşaat sahibi, H.K.'nın yanına gittiğinde intihar edeceğini söylemesi üzerine polise haber verdi.

"EŞİM VE ÇOCUKLARIM GELMEZSE İNTİHAR EDERİM"

Olay yerine gelen polisin ikna çalışmalarına rağmen H.K., eşi ve çocukları gelmezse kendisini aşağı atacağını söyledi. Polis bunun üzerine telefonda H.K'yı eşiyle görüştürüp eşinin geleceğini söyleyerek ikna etmeye çalıştı. Ancak H.K., eşinin ve çocuklarının inşaata gelmeden intihar girişiminden vazgeçmeyeceğini söyledi.

İKNA ÇABALARI YAKLAŞIK 2 SAAT SÜRDÜ

Yaklaşık iki saat süren ikna çabasının ardından bir polis H.K.'nın dalgınlığından faydalanarak onu tutup kenara çekerek atlamasının önüne geçti.

ŞAHSI KENDİNE KELEPÇELEDİ

Daha sonra inşaata sağlık ekipleri gelerek H.K.'yı kontrol etti. H.K.'yı kurtaran polis, yeniden intihar girişiminde bulunma ihtimaline karşılık şahsı kendisine kelepçeleyerek ambulansa kadar götürdü. Daha sonra H.K. ambulansta kontrol altına alındı.

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

H.K., yanında görevlendirilen polisle birlikte ambulans ile hastaneye götürüldü.





Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polis, İntihara Teşebbüs Eden Şahsı Kendine Kelepçeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement