Revox'a Avrupa'dan da Onay - Son Dakika
Güncel

Revox'a Avrupa'dan da Onay

Saç dökülmesine karşı ürettiği yüzde 100 bitkisel içerikli şampuanları ile binlerce kişinin saç dökülmesi sorununu ortadan kaldıran Revox şampuanlarının etkisi, Yunanistan'da yapılan klinik testlerde de kanıtlandı

03.04.2015 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saç dökülmesine karşı ürettiği yüzde 100 bitkisel içerikli şampuanları ile binlerce kişinin saç dökülmesi sorununu ortadan kaldıran Revox şampuanlarının etkisi, Yunanistan'da yapılan klinik testlerde de kanıtlandı.

Saç sorununa kısa sürede çözüm sağlayan formülüyle büyük ilgi toplayan şampuanları üreten LTS Teknoloji Grup, bu kez kozmetik sektöründe önde gelen ülkelerden Yunanistan'da yapılan kalite kontrol testlerinden tam not aldı.

Ankara'da GeoMASS Trikoloji AR-GE Laboratuvarı'nda yaklaşık iki yıl önce Revox At Kuyruğu şampuanı üretimine başladıklarını kaydeden LTS Teknoloji Grup Başkanı Trikolog (Saç Uzmanı) Talat Sam, kişiye özel saç dökülmesi sorunlarına çare olduklarını kaydetti.

Sam, içeriğindeki at kuyruğu özü sayesinde saçı güçlendirirken, saçtaki dökülmeyi azaltan ve saç çıkmasını tetikleyen Revox At Kuyruğu ve kemoterapi tedavisi sırasında dökülen saçları yeniden kişilere kazandıran ONKO şampuanların etkisini kanıtladığını belirterek, şunları söyledi:

"Avusturya ve İsviçre'deki bilim adamlarının ardından bu kez Yunanistan'daki bağımsız laboratuvarlar tarafından gerçekleştirilen çalışmalardan tam not aldık. Testlerde düzenli kullanıldığında saç dökülmelerini hiçbir yan etki göstermeden engellediği ve güçsüz saç köklerini canlandırıp parlaklık ve canlılık kazandırdığı kanıtlandı. Aldığımız her sertifikada etkisi yeniden tescillenen şampuanlarımızla saç dökülme sorununu tarihe karıştırma yolunda önemli hamleler yapıyoruz."Revox'a Avrupa'dan da onay

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Revox'a Avrupa'dan da Onay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine hazır
    23:42 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine hazır

    Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, seçim tedbirleri ve güvenlik çalışmaları ile ilgili toplantı düzenledi. Toplantıda, oy kullanılacak okullarda görev yapacak personel ve güvenlik uygulamaları hakkında bilgi sunumları yapıldı. Ağrı İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar, seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesi için tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirtti.

  • Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Terör belasını tamamen ortadan kaldırmak için kararlıyız
    23:35 Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Terör belasını tamamen ortadan kaldırmak için kararlıyız

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Kazandığımız başarıları daha geliştirmek ve nihayetinde terör belasını tamamen ortadan kaldırmak için kararlıyız. Kahraman Mehmetçiğin yürüttüğü operasyonlar, teröristlerin bu coğrafyadan tamamen yok olması için aralıksız sürecek.

  • Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de kıtlık başladığını belirtti
    23:30 Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de kıtlık başladığını belirtti

    Uluslararası Adalet Divanı, Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilerin gıda ve diğer temel ihtiyaçlardan mahrum bırakılması nedeniyle artık bölgede kıtlık başladığını belirterek, İsrail'in engelsiz insani yardım konusunda gerekli ve etkin önlemleri bir an önce alması gerektiğine karar verdi. Mahkeme, İsrail'in BM ile koordineli bir biçimde Gazze'ye insani yardım konusunda gerekli ve etkili önlemleri bir an önce alması gerektiğini vurguladı.

  • Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı
    23:27 Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı

    İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir araya gelen taraftarlar, 10 yıl önce yıkılan stadyumun yeniden yapılması için miting düzenledi. Taraftarlar, Karşıyaka İlçe Stadı ve Yalı Tesisleri arazisinde bir araya gelerek meşale yaktı ve çeşitli sloganlar attı. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, taraftarın yıllardır yapılmayan Karşıyaka Stadı için yaptığı etkinliğe kulüp yönetimi olarak destek verdiklerini belirtti. Etkinliğe siyasi parti adayları ve kulüp yöneticileri de katıldı.

  • Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Yücel Mollaismailoğlu: Cumhur İttifakı'nın Desteklendiği Açıklanmalıdır
    23:27 Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Yücel Mollaismailoğlu: Cumhur İttifakı'nın Desteklendiği Açıklanmalıdır

    Yücel Mollaismailoğlu, Milli Görüş'ün geleceği için Cumhur İttifakı'nda yer almanın önemine vurgu yaparak, destek çağrısı yaptı. Ayrıca, Türkiye'nin milli savunma sanayisi alanında kaydettiği gelişmeleri ve partilerinin tutarlılığını vurguladı.

  • Mersin Devlet Opera ve Balesi, 'Evita Müzikali'ni prömiyerini gerçekleştirdi
    23:25 Mersin Devlet Opera ve Balesi, 'Evita Müzikali'ni prömiyerini gerçekleştirdi

    Mersin Devlet Opera ve Balesi, Tim Rice'ın librettosunu yazdığı, Andrew Lloyd Webber'in müzikleri ile hazırlanan 'Evita Müzikali'nin prömiyerini Mersin Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Müzikalin rejisörlüğünü Caner Akın üstlenirken, orkestra şefliğini Aytuğ Ülgen ve Orkhan Hashimov yaptı. Eserde dekor tasarımı Özlem Topuz, kostüm tasarımı Olcay Engin Kaymaz ve koreograf tasarımı Emre Karaca imzası taşıyor. Müzikalde, eski Arjantin devlet başkanlarından Juan Peron'un eşi Eva Peron'un hayatı anlatıldı. Prömiyere, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Tan Sağtürk de katıldı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.

  • Kastamonu'da Camiye Giden Vatandaşlar Tarafından İnşaat Alanında Erkek Cesedi Bulundu
    23:24 Kastamonu'da Camiye Giden Vatandaşlar Tarafından İnşaat Alanında Erkek Cesedi Bulundu

    Kastamonu'nun Kuzeykent Mahallesi'nde yatsı namazı için camiye giden vatandaşlar, inşaat alanında bir erkek cesedi buldu. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucunda cesedin İsmail Konukçu'ya ait olduğu ve baş bölgesinden darbe aldığı tespit edildi. İsmail Konukçu'nun intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor.


Advertisement