RTÜK, Bu Haftaki Toplantıda Rasim Ozan Kütahyalı'yı Görüşecek - Son Dakika
Spor

RTÜK, Bu Haftaki Toplantıda Rasim Ozan Kütahyalı'yı Görüşecek

RTÜK, bu haftaki toplantısında Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnak vatandaşlara yönelik aşağılayıcı sözlerini görüşecek.

21.11.2017 11:12  Güncelleme: 11:26

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), bu haftaki toplantısında Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnak vatandaşlara yönelik tepki çeken sözlerinin yer aldığı yayını görüşmek üzere toplanacak.

GÜNDEMDE RASİM VAR

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, RTÜK'ün bu hafta cuma günü gerçekleştirilmesi planlanan Üst Kurul toplantısında, Beyaz TV'de önceki gün yayımlanan "Beyaz Futbol" programındaki Rasim Ozan Kütahyalı'nın sözleri ele alınacak.

TOPA TUTMUŞLARDI

Kütahyalı'nın 19 Kasım Pazar günü Beyaz TV 'de yayımlanan "Beyaz Futbol" programında Boşnak vatandaşlara yönelik sözleri toplumda geniş tepkilere neden olmuştu. Boşnak vatandaşlar sosyal medyada tepkisini dile getirirken, Balkan ve Boşnak dernekleri de yaptıkları açıklamayla Kütahyalı'yı kınamıştı.











RTÜK, Bu Haftaki Toplantıda Rasim Ozan Kütahyalı\'yı Görüşecek
Kaynak: AA

Son Dakika Spor RTÜK, Bu Haftaki Toplantıda Rasim Ozan Kütahyalı'yı Görüşecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ESEN ESKİŞEHİR: gec bile kalındı spor proğramımı ne üdüğü belli olmayan proğrammı.. sunuculuklarından bihaber olan guruh topluluğu... VİRÜS BUNLAR VEBALI 10 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: KAPA cezası verlmeli bu olmasa yüklü çok yüklü para cezası ve bu da sözü söyleyen zattan tahsil edilsin....Program kaldırılsın...sözü söylüyor ama kimse müdahile etmiyor sus ayıptır nasıl diyorsun denmiyor sinan efendi de kapatalım konuyu diyor galiba ya bu normal kafayla söylenen söz değil aziz başkan haklı nasıl program yapıldıgını söylemişti ya galiba dogruymuş diye düşünüyorum. 8 0 Yanıtla
  • srdr aydmr: rezil kanal 3 0 Yanıtla

Advertisement