Berkay'dan Kadınları Kızdıracak Sözler: İspatlasınlar Etek Giyeceğim - Son Dakika
Magazin

Berkay'dan Kadınları Kızdıracak Sözler: İspatlasınlar Etek Giyeceğim

Şarkılarının tıklanma sayısıyla ilgili takipçi satın aldığı iddia edilen Berkay, "İspatlasınlar topuklu ayakkabı ve etek giyip dolaşacağım." diyerek kadınları resmen aşağıladı.

29.09.2017 11:07  Güncelleme: 11:17

Tıklanma rakamlarıyla ilgili tartışma sonrası "İspatlasınlar topuklu ayakkabı ve etek giyerek geleceğim" diye ortaya iddia malzemesi atan Berkay, kadınların hedefi oldu.

BERKAY'IN TIK SATIN ALDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ.

Daha önce Işın Karaca ve Berkay, kimi şarkıcıların tık satın aldığını ve youtube'deki izlenme rakamlarının şişirildiğini iddia etmişti. Önceki gün bir gazete, şarkıcı Berkay'ın YouTube'deki izlenme rakamlarını tık satın alarak şişirdiğini iddia etti. İddiaya çok sert tepki gösteren Berkay dün "Peşinizi bırakmayacağım" dedi.

"TOPUKLU AYAKKABI VE ETEK GİYERİM"

Bugün ise Hürriyet Kelebek'ten Cengiz Semercioğlu'na konuştu ve içinde şu cümlelerin de geçtiği bir açıklama yaptı: "Kaşımaya da devam edeceğim. Bu işin peşini bırakmayacağım. Herkese açık Youtube linkinde de çeşitli oynamalar yapılır. Benim sözünü ettiğim bu değil, analitik raporlar. Sıkıysa bunları çıkıp açıklasınlar. Analitik raporlar, sadece yapım şirketi sahiplerinin şifreleriyle girebileceği, kamuoyuna açık olmayan raporlardır. Hadi çıksınlar bunu açıklasınlar ama yapamazlar. Çıkıp açıklasınlar, senin programına topuklu ayakkabı ve etek giyerek geleceğim."

Berkay\'dan Kadınları Kızdıracak Sözler: İspatlasınlar Etek Giyeceğim

Son Dakika Magazin Berkay'dan Kadınları Kızdıracak Sözler: İspatlasınlar Etek Giyeceğim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement