ABD'ye Transfer Olan Schweinsteiger, Basın Toplantısında Gelen Sorulara Şaşırdı - Son Dakika
Spor

ABD'ye Transfer Olan Schweinsteiger, Basın Toplantısında Gelen Sorulara Şaşırdı

ABD Ligi'nde Chicago Fire takımına transfer olan ünlü futbolcu Bastian Schweinsteiger, "Burada Dünya Kupası'nı kazanabileceğini düşünüyor musun?" sorusuyla şaşkına döndü.

30.03.2017 09:45  Güncelleme: 10:02

Futbola büyük yatırımlar yapan, kulüplerine dünyaca ünlü yıldızları kadrolarına katan Amerika Birleşik Devletlerinde, futbolun hala öğrenilemediği Bastian Schweinsteiger'in basın toplantısında bir kez daha ortaya çıktı.

Chicago Fire takımının kadrosuna kattığı Alman yıldız, tanıtımının yapıldığı basın toplantısında gelen sorular karşısında şoke oldu.

"CHIAGO FIRE İLE DÜNYA KUPASI'NI KAZABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYOR MUSUN?"

Amerikalı bir basın mensubu, Schweinsteiger'e "Chicago Fire ile 'Dünya Kupası'nı kazanabileceğini düşünüyor musun? " diye sordu. Soruyu anlayamayan tecrübeli futbolcu, yanlış anladığını düşünerek, yanındakilerden tercüme edilmesini istedi.

Durumun vahametini gören Chicago genel Menejeri Nelson Rodriguez araya girerek, "Biz kulüp olarak Amerika liginde mücadele ediyoruz, Dünya kupasında değil" diyerek soruyu cevapladı.

"FUTBOLDA HER ŞEY MÜMKÜN"

Efsane futbolcu, yine de saçma soruya kibarca cevap vererek, "Dünyanın en iyi takımı da olsa, her takımın yenilebileceğine inanıyorum, futbolda her şey mümkün" dedi.

Bu olay daha sıcaklığını korurken, bir başka gazeteci bu kez "Milli takımda oynama gayretin hala devam ediyor mu? diye sordu.

"MİLLİ TAKIMDAN EMEKLİ OLDUM"

Schweinsteiger bu soruyu da "Ben milli takımdan emekli oldum" diye cevapladı.

ABD\'ye Transfer Olan Schweinsteiger, Basın Toplantısında Gelen Sorulara Şaşırdı
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor ABD'ye Transfer Olan Schweinsteiger, Basın Toplantısında Gelen Sorulara Şaşırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement