Şile'de Profesyonel Plaj Voleybolu Maçları Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Şile'de Profesyonel Plaj Voleybolu Maçları Tamamlandı

Şile\'de Profesyonel Plaj Voleybolu Maçları Tamamlandı

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından Nestea ana sponsorluğunda, Şile Belediyesi, Mistral, MNG Kargo ve Işık Üniversitesi'nin katkılarıyla organize edilen Nestea Pro Beach Tour'un üçüncü ayağı olan Şile etabı, üçüncü ve son gün karşılaşmaları ile tamamlandı.

28.06.2014 16:08

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından Nestea ana sponsorluğunda, Şile Belediyesi, Mistral, MNG Kargo ve Işık Üniversitesi'nin katkılarıyla organize edilen Nestea Pro Beach Tour'un üçüncü ayağı olan Şile etabı, üçüncü ve son gün karşılaşmaları ile tamamlandı. Bayanlarda Bahanur Şahin, Ceren Atilla ikilisini finalde 2-0 mağlup eden Fatma Yıldırım ve Burcu Atasoy ikilisi şampiyonluğa ulaştı. Üçüncülük ise Ecem Özdemir ve Gizem Kaçar ikilisinin oldu. Bayanlarda en değerli oyuncu ve en iyi blokör ödülleri Fatma Yıldırım'ın olurken, Burcu Atasoy en iyi savunmacı seçildi.

Erkeklerde ise şampiyonluk, Volkan Göğtepe ve Hakan Göğtepe ikilisini finalde 2-0 yenen Emir Kavuzlu ve Sefa Urlu ikilisinin oldu. Volkan Güç ile Caner Çiçekoğlu ikilisi ise üçüncülüğe ulaştı. Emir Kavuzlu erkeklerde turnuvanın en değerli oyuncusu (MVP) ve en iyi blokör ödüllerinin sahibi olurken, Bilal Tanrıverdi en iyi savunmacı seçildi.

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI CAN TABAKOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONASI'NI DA İSTANBUL'UN MAVİ BAYRAKLI PLAJI ŞİLE'DE GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYORUZ

Ödül töreni ardından konuşan Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, pro beach final ayağını Türkiye Voleybol Federasyonu ile beraber gerçekleştirdiklerini ve 36 takımın birbirleriyle rekabet ettiğini hatırlatarak, Şile'nin plajları ve kum yapısı ile sezon itibariyle gayet güzel bir organizasyon oldu. Bu tür organizasyonları sporu desteklemek anlamında plaj ve deniz kültürünü topluma öğretme ve spor odaklı geliştirme anlamında önemsiyoruz. Önümüzdeki yıl eğer başarabilirsek Avrupa Şampiyonası'nı da Şile'de gerçekleştirmek istiyoruz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şile'de Profesyonel Plaj Voleybolu Maçları Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement