Steam Controller'ın Nasıl Çalıştığı Bu Videoda! - Son Dakika
Teknoloji

Steam Controller'ın Nasıl Çalıştığı Bu Videoda!

Steam Controller\'ın Nasıl Çalıştığı Bu Videoda!

PC oyun dünyasının belki de en büyük dijital platformu olan Steam, yakında oyun konsolu benzeri bir ürün ile evlere misafir olacak. Klavye ve fare ile...

12.10.2013 17:29

Burçin Aygün - - Valve'in dijital oyun platformu Steam, yakında sadece PC ve Mac'lerde değil evimizin salonuna da misafir olacak. Televizyonlarımızda istediğimiz Steam oyununu rahatça oynamamızı sağlayacak olan Steam Machine adlı oyun konsolu benzeri şimdiden test için hazır durumda. Ürünün kontrol cihazı olan Steam Controller ise fare ve klavye yerine geçecek ve Valve'in dediğine göre her tür oyunu rahatça kontrol etmemizi sağlayacak.

Steam Controller'ın nasıl çalıştığı ve farklı türlerdeki oyunlarda ne gibi tepkiler verdiği ise yeni yayınlanan bir videoda görüntülendi. Oynanan oyunlar arasında şirketin kendi oyunu Portal 2, başarılı strateji yapımı Civilization V, ünlü Counter Strike'ın son versiyonu Global Offensive ve normal şartlarda sadece fare ile oynanan Papers, Please adlı yapımlar var. Videoda görünen o ki Steam Controller beklenenden çok daha başarılı sonuçlar verecek gibi. Cihazın henüz test aşamasındaki bir prototip olduğunu da not düşelim.

Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Steam Controller'ın Nasıl Çalıştığı Bu Videoda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement