Valinin Veda Yemeğinde Kalp Krizi Geçiren İş Adamı - Son Dakika
Güncel

Valinin Veda Yemeğinde Kalp Krizi Geçiren İş Adamı

Trabzon Valisi Recep Kızılcık'a veda yemeğinde kürsüde konuşma yaptığı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Trabzon Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Şılbır, topraga verildi

21.08.2013 14:29

Trabzon Valisi Recep Kızılcık'a veda yemeğinde kürsüde konuşma yaptığı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Trabzon Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Mustafa Şılbır, toprağa verildi.

Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Trabzon'dan ayrılacak olan Kızılcık için Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sahil Tesislerinde önceki akşam düzenlenen veda yemeğinde konuşma yaptığı sırada kalp krizi geçirerek yere düşen ve burada yapılan müdahalenin ardından KTÜ Farabi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan ancak kurtarılamayan Şılbır için merkeze bağlı Yeşilova Mahallesi Dereiçi Camisi'nde öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi.

Törene Şılbır'ın yakanları ile Vali Kızılcık, Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, çok sayıda iş adamı ve vatandaş katıldı.

Şılbır'ın cenazesi, namazın ardından aynı mahalledeki aile mezarlığında defnedildi.

Vali Kızılcık'ın veda yemeğinde kürsüde konuşmaya başladığı sırasında yere düşen Şılbır'a ilk müdahaleyi Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Yavuz Selim Kemik Hastalıkları ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekim Yardımcısı Opr. Dr. Süleyman Kocaman ile salondaki diğer doktorlar yapmıştı.

Şılbır'ın duran kalbi, Gümrükçüoğlu'nun yaklaşık 10 dakika süren kalp masajı ve öteki doktorların müdahalesi sonucu yeniden çalıştırılmıştı. Ambulans ile KTÜ Tıp Fakültesine sevk edilerek yoğun bakıma alınan Şılbır, dün hayatını kaybetmişti. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Valinin Veda Yemeğinde Kalp Krizi Geçiren İş Adamı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement