Yeşil Bilgi Platformu, Homo Sapıens'ten Bugüne Karbon Ayak İzinin Peşine Düşüyor! - Son Dakika
Güncel

Yeşil Bilgi Platformu, Homo Sapıens'ten Bugüne Karbon Ayak İzinin Peşine Düşüyor!

Nişantaşı Salonu'nda gerçekleşecek olan "Homo Sapiens'ten, Karbon Ayak İzini Satan Lidere Yeşil Devrim!" başlıklı sunumu ile Tablet Seminerler serisine konuk oluyor.

22.11.2011 17:18

Çevre sorunlarına konusunda, toplum genelinde bilinç yaratmaya yönelik gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ve uygulamaya aldığı iş modelleri ile örnek kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları arasında gösterilen Yeşil Bilgi Platformu, bilgi birikimi ve deneyimlerini bundan böyle özel seminerlerle de ilgililer ve kamuoyu ile paylaşıyor.

Yeşil Bilgi Platformu'nun ilk semineri 24 Kasım Perşembe günü Tablet Seminerler kapsamında düzenlenecek. "Homo Sapiens'ten, Karbon Ayak İzini Satan Lidere Yeşil Devrim!" başlıklı seminer, Yeşil Bilgi Platformu'nun Yöneticisi ve Koç Bilgi Grubu Kurumsal İletişim Direktörü Banu Aydoğan tarafından verilecek.

Yeşil Bilgi Platformu özelinde "Bir sosyal sorumluluk çalışması perspektifinden ekonomide çevreci eğilimin yeni iş modelleriyle entegrasyonu" üzerine bilgiler aktaracak olan Banu Aydoğan, ilk insandan bugüne kadar yaşanan yeşil devrimin yarattığı kurumsal itibar çalışmaları konusunda da sektör trendlerini ve Yeşil Bilgi Platformu'nun benzer çalışmalara ilham kaynağı olmuş olan projelerini katılımcılarla paylaşacak.

Sürpriz konuk ve etkinliklerin yer alacağı ve fütürist bakış açısından oluşan çarpıcı bilgilerin aktarılacağı "Homo Sapiens'ten, Karbon Ayak İzini Satan Lidere Yeşil Devrim!" semineri, 24 Kasım Perşembe, günü saat 19:00 – 22:00 saatlerinde Nişantaşı Salonu'nda gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeşil Bilgi Platformu, Homo Sapıens'ten Bugüne Karbon Ayak İzinin Peşine Düşüyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement