Konya’da dikkat çeken bir trafik görüntüsü kayda geçti. Konya Valisi İbrahim Akın’ın makam aracı, çakar ve geçiş üstünlüğü hakkı bulunmasına rağmen Karatay Medresesi önündeki kırmızı ışıkta diğer araçlarla birlikte bekledi. Makam aracının yeşil ışığın yanmasını beklemesi çevredeki vatandaşların da dikkatini çekti.
İzmir'in Ödemiş ilçesinde gece yarısı karanlık yolda tek başına yürüyen 75 yaşındaki alzaymır hastası Halil İbrahim Akın, önce bir tırın çarpması, ardından da bir otomobilin üzerinden geçmesi sonucu feci şekilde hayatını kaybetti. Kazaya karışan iki sürücü jandarma tarafından gözaltına alındı.
TEKİRDAĞ'da, İçişleri Bakanlığı Mülkiyet Teftiş Kurulu Başkanı İbrahim Akın'ın katılımıyla 'Kolluk Gözetim Komisyonu Kamu Farkındalığının Artırılması' toplantısı gerçekleştirildi.