Burberry Prorsum 2012 Sonbahar Kış Defilesinden Yansımalar - Son Dakika
Kadın

Burberry Prorsum 2012 Sonbahar Kış Defilesinden Yansımalar

Burberry Prorsum 2012 Sonbahar Kış Defilesinden Yansımalar

Tüm dünyanın merakla beklediği Burberry Prorsum 2012 sonbahar kış defilesi 20 Şubat’ta Londra’da, Hyde Park’ta gerçekleştirildi. Eşzamanlı, online olarak da yayınlanan defile büyük ilgi gördü.

22.02.2012 11:58

Burberry, 2012 sonbahar kış Burberry Prorsum Kadın Koleksiyonu'nu 20 Şubat Pazartesi günü London Fashion Week kapsamında düzenlediği defile ile sergiledi. Burberry'nin muhteşem bir atmosferde gerçekleşen defilesini Ebru Şallı Burberry Prorsum kıyafetleri ile en ön sıradan izledi.

Burberry takipçilerinin anında canlı olarak Burberry'nin resmi sitesi burberry.com'dan izleyebildikleri defilenin yanı sıra, defilenin görselleri ve müzikleri de site aracılığı ile paylaşıldı. Defile Burberry'nin Facebook sayfasından ve Burberry'nin işbirliği yaptığı sitelerden de yayınlanırken; Türkiye'de ise www.womenist.net'den de takip edildi. iPad ve iPhonelardan da kolayca izlenebilen defileye 10 milyonun üzerindeki Burberry fanı kendi Facebook sayfalarında da defileyi paylaşabildi.Burberry, Runway to Reality konsepti ile defile sırasında beğendiğiniz ürünleri canlı ve anında www.burberry.com adresinden online satın alma imkanı sunuyor.

---gallery---Burberry Prorsum defile ve koleksiyon görselleri için tıklayın!---/gallery---

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Burberry Prorsum 2012 Sonbahar Kış Defilesinden Yansımalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement