Çocuklara Eğlenceli Dergiler - Son Dakika
Kadın

Çocuklara Eğlenceli Dergiler

Çocuklara Eğlenceli Dergiler

Kız olsun, erkek olsun... Onların da takip ettikleri dergiler var.

12.04.2012 11:30  Güncelleme: 11:36

Dergi okumaktan zevk alan ve bunu küçük yaşlarda edinen minikler çok şanslı. çünkü onların da ilgi alanlarına göre çıkan dergileri var. Marketlerde, bayilerde alışveriş eyaparken yanınızdaki çocuğunuza "bana da bundan al" dedirtecek kadar renkli ve cezbedici hepsi. Sizlere çocukların en sevdikleri ve okuyup ya da okutmaktan çok zevk aldıkları süreli çıkan çocuk dergilerini paylaşıyoruz.

Barbie

Barbie hayranı kız çocuklarının vazgeçemediği derginin içinde fotoğraflı öyküler, bulmacalar, moda sayfaları ve tabii Barbie'nin yaşam tarzını yansıtan haberler bulunmakta. Her ay yayınlanan derginin birbirinden güzel hediyeleri oluyor. Kızlar, derginin yeni sayısını sabırsızlıkla bekliyor.

Çilek Kız

3 yaşından itibaren kız çocuklarının ilgisini çeken dergi, çok renkliliği, içindeki oyunları, boyamaları, bulmacaları ile dikkat çekiyor. çilek kızın naif maceralarını kızlar takip etmektan çok hoşlanıyorlar.

Çocuk Kulübü

Kanal D çocuk Kulübü programları ve ilk Türk çizgi filmi olan Pepe'den haberler veren dergide, programlar hakkında bilgi, röportajlar, çocukların sevdiği ünlüler hakkında bilgiler, ilginç konularda çeşitli haberler var. Sürpriz hediyeler de veren dergiyi kız ve erkek çocukları severek takip ediyor.

Milliyet Kardeş

Eskiden beri var olan ve severek takip edilen dergi, anne ve babaların da hoşuna gidiyor. 9 yaştan itibaren kız ve erkeklerin severek okudukları dergide, toplumdan, pop dünyasından ve dünyadan çeşitli haberler, sinema, bilgisayar yenilikleri, çeşitli oyunlar bulunmakta. Derginin genelde kitap hediyesi olmakta.

National Geographic Kids

7-12 yaş çocuklarına hitap eden dergi, en çok eğitimciler tarafından tavsiye ediliyor. çocukları eğlendirirken bilgilendiren dergi, dünyanın 1 numaralı doğa ve coğrafya dergisi National Geographic dergisi yazarlarının, fotoğrafçılarının yazılarıyla dolu. Türkiye'den ve dünyadan doğa, coğrafya, bilim, tarih, teknoloji bilgileri aktaran derginin oyun sayfaları da bulunuyor.

Prenses

4-7 yaş kız çocuklarının vazgeçemediği bir diğer dergi de Prenses. Disney'in prensesleri ile hem oyun oynayıp hem de el becerilerini geliştiren kız çocuklarını masal diyarına taşıyor. Birbirinden şık prenses hediyeleri veren dergi, kız çocuklarının kendilerini prenses gibi hissetmelerini sağlıyor.

Spider Man

Spiderman'in maceralarını konu alan dergide çeşitli oyunlar, bulmacalar da var. 5-12 yaş arası erkek çocukların fenomeni Spiderman, her sayıda farklı bir macera ile karşımıza çıkıyor. Aylık yayınlanan dergi, her sayıda özel bir konuyu dosya halinde sunuyor.

Sünger Bob Kare Pantolon

Meşhur Sünger Bob'un denizaltındaki maceraları her sayıda devam ediyor. Kız ve erkek çocuklarının fenomeni Sünger Bob eğlendiriken, diğer sayfalardaki bulmacalar, çeşitli bilgiler çocuklara sunuluyor. Aylık derginin poster ya da hediyeleri çocukların koleksiyon yapmalarını sağlıyor.

Arabalar

Şimşek Mc Queen'in maceraları her ay burada devam ediyor. Arabalar ile ilgili çeşitli bilgiler, oyun kartları, posterler, çıkartmalar erkek çocuklarının vazgeçemediği bir dergi olarak satılıyor. Her ay verdiği farklı araba modelleri çocukların koleksiyonuna ekleniyor.

Patiler

Hayvansever çocukların vazgeçemediği hayvan dergisi, kedi, köpek bakımı başta olmak üzere hayvan bakımı, aksesuarları, yiyecekleri hakkında bilgiler ve haberler veriyor. Güzel fotoğrafları ile çocukların çok hoşuna gidiyor.

Sissi

Prenses Sissi'nin maceraları ve dünyası bu dergide her ay devam ediyor. El işi becerileri, oyunlar, boyamalar kız çocuklarını büyülüyor. Birbirinden güzel hediyeler veren dergi 5-9 yaş kız çocuklarına hitap ediyor.

Winnie The Pooh

çocukları eğlendirirken anne-babaları ile vakit geçirmelerini sağlayan ve çocuklara sevgi aşılayan dergi, Türkiye'deki ilk yayınlanan çocuk dergilerinden. çizgi öyküler, bulmacalar, oyunlar üç yaştan itibaren çocuklara yönelik.

Tom ve Jerry

En ünlü çizgi film karekterlerinden olan Tom ve Jerry, bu dergide maceralarına devam ediyor. Boyama, yazma alıştırmaları, öyküler her ay çocuklarla buluşuyor. Verdiği hediyelerle de çocukların gönlünü fetheden dergi, iki ayda bir yayınlanıyor.

Monster High

Kız çocuklarının son zamanlarda çok beğendiği çizgi film karakterleri, bu dergide buluşup maceralarına devam ediyor. 7-12 yaş kız çocuklarına hitap eden dergi, çok şık hediyeler de veriyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Çocuklara Eğlenceli Dergiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement