Dicle Üniversitesi'nde kadına yönelik şiddet konferansı düzenlendi - Son Dakika
Kadın

Dicle Üniversitesi'nde kadına yönelik şiddet konferansı düzenlendi

Dicle Üniversitesi\'nde kadına yönelik şiddet konferansı düzenlendi

Dicle Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında 'Kadın ve Ailede Psikolojik Şiddet' adlı konferans düzenledi. Konferansta, Aile Danışmanı Dr. Hatice Kösecik, olumlu ve olumsuz düşüncenin insan psikolojisi üzerindeki etkilerini anlattı ve ailede iletişim konularında kadınları bilgilendirdi. Akademisyenler, öğrenciler ve davetliler konferansa katıldı.

23.11.2023 20:43  Güncelleme: 20:45

Dicle Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında "Kadın ve Ailede Psikolojik Şiddet" adlı konferans düzenledi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen konferansta konuşan Aile Danışmanı Dr. Hatice Kösecik, olumlu ve olumsuz düşüncenin insan psikolojisi üzerindeki etkilerini anlattı.

Günlük hayatta insanlara karşı duyarlı olmanın önemini belirten Kösecik, ailede iletişim konularında kadınları bilgilendirdi.

Konferansa, akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kadın Dicle Üniversitesi'nde kadına yönelik şiddet konferansı düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement