H&m'in Son Bombası: Markforhm - Son Dakika
Kadın

H&m'in Son Bombası: Markforhm

H&m\'in Son Bombası: Markforhm

Stella McCartney, Balmain, Versace, Alexander Wang ve niceleri... Hiçbiri H&M'in yeni ortaklığı kadar ilginç değildi.

02.04.2016 00:50

Stella McCartney, Balmain, Versace, Alexander Wang ve niceleri… Hiçbiri H&M'in yeni ortaklığı kadar ilginç değildi. Sokak modasının en büyük oyuncusu H&M yeni iş birliğini şaka gibi bir isimle yaptı, Mark Zuckerberg ile.

Bir moda markasının sürekli aynı tişörtü giyen bir bilgisayar programcısıyla ortaklık yapması nereden baksanız oldukça ilginç ve büyük bir olay; pazarlama açısından da çok iyi hareket.

Biliyorsunuz Mark Zuckerberg tıpkı muadilleri gibi giyim konusunda fazla vakit harcamayan bir isim; gri tişörtü, düz Jean pantolonu ile modanın oldukça uzağında yer aldı hep. Hakkında tonla şaka, meme ve analiz olan Zuckerberg'ün aslında bu istikrarının sebebi, güne başlarken olabildiğince az vakit harcayarak giyim üzerine düşünmek yerine daha faydalı işler yapabileceğine inanması.

Ama konu moda endüstrisi olunca bu bile paraya ve ortaklığa dönüştürülebiliyor. Mark'ın bu zaman yönetiminden ilham alan H&M uzun sürekli "Markforhm" isimli bir ortaklığa imza attı. H&M, artık herkesin tıpkı Facebook'un kurucusu gibi kıyafete zaman ayırmak yerine daha faydalı işlere zaman ayırmamız için bir koleksiyon hazırladı. 1 Mayıs'tan itibaren dünya çapında 250 mağazada satılmaya başlanacak koleksiyon, yazının burasında kendimizi daha fazla tutamayacak bunun H&M tarafından yapılmış bir 1 Nisan şakası olduğunu açıklamak isteriz.

H&M ve Mark'tan hepimize 1 Nisan

Kaynak: Kadincaozel.com

Son Dakika Kadın H&m'in Son Bombası: Markforhm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement