Öne Çıkanlar, Göze Batanlar... - Son Dakika
Kadın

Öne Çıkanlar, Göze Batanlar...

Öne Çıkanlar, Göze Batanlar...

Önümüzdeki günlerde neler öne çıkacak, hangi konulardan bahsedeceğiz, neler giyeceğiz, neler gözümüze batacak ve bizi rahatsız edecek? Tüm bunların 'en'lerini....

18.02.2012 06:03

Önümüzdeki günlerde neler öne çıkacak, hangi konulardan bahsedeceğiz, neler giyeceğiz, neler gözümüze batacak ve bizi rahatsız edecek? Tüm bunların 'en'lerini sizler için derledim...

EN KITCH: Orlon yünle örülmüş kulaklık kılıfı; gördüğüm en 'kitch' şey herhalde... Bir de fiyongu var!

EN KARMAŞIK: Motorcu eldiveni zaten modaydı ama taşlısı yeni moda oldu.

EN NEO PUNK: Pusetlere bayılırım! Çoluk çocuğum olmasa da, her zaman yeni puset modellerine göz gezdiririm. Zımbalı ama klasik formlardaki pusetler, 2012'deki yeni favorilerim...

EN GEREKSİZ: Bu başıboş yakaların zımbalısı, sadesi, renklisi, kat katı, dantellisi; yani her türüyle karşılaştık. Bir süre için iyiydi de ama artık Allah aşkına annenize, ninenize yaka ördürmeyin ve vazgeçin bu modadan!

EN YENİ: L'agence and Jbrand markaları; kaşmir karışık jean'ler üretmeye başlamış. Kışın en sıcak tutan pantolonlar, bunlar olacak gibi görünüyor.

EN GÖZDE: Prenses Charlotte Casiraghi; Monako'nun en güzel kızı, buna şüphe yok. Bu manalı güzelliğin asaletle birleşmesi, Gucci'nin prenses için özel bir at koleksiyonu yapmasına bile neden olmuş. Sosyetenin, moda dünyasının, kısaca herkesin gözü 25 yaşındaki prensesin üzerinde. Umarım hayatı diğer prenseslerinkine benzemez.

EN BEKLENEN: Benim ve birçok kişinin en beğendiği modacı Marni; H & M için mükemmel bir koleksiyon hazırladı. 8 Mart'ta H & M yolları taştan, Marni yaratacak bizi baştan...

EN MÜKEMMEL: Ben artık müziğe müzik demem o müziği Dr. Dre kulaklığıyla dinlemiyorsam.

EN HERKESTE: Mappa markasının kürklü, kapişonlu mini kabanını çok beğendim. Ama Nişantaşı'nda dolaşan her 10 kadından üçü kapişonlu kaban giyiyor diyebilirim. Ne olur güzel bir şeyi forma haline getirmeyin!

EN DESEN: Önümüzdeki sezon her yer desen olacak gibi görünüyor! Karmaşa olmaması için, deseni kurallarına uygun kullanmanızı tavsiye ediyorum. İşte belli başlı kurallar: 1-Toplu olan bölgenize küçük desen, zayıf yerlerinize ise büyük desen kullanın. 2- Desenleri birbirine karıştırmak risklidir; iyi düşünün. Grafik çizgi, puantiye ve ekoseyi birbirleriyle karıştırabilirsiniz. 3- Desenliyle beraber giyeceğiniz kıyafet, mutlaka desenin içindeki renklerden olmalı; unutmayın.

EN RENKLİ: Geçen sezon renk renk jean modası vardı. Bu sene ise renkli pantolon modası var. Alışverişinizi ona göre yapın.

EN ICONBABY: Moda ikonluğu yaşı 11'e düşmüş! Evet; Suri, Zahara, Willow ve Elle Fanning yeni moda ikonları. Söyleyin; bununla nasıl yarışılır ki?

EN MARILYN: Hollywood'da geçmeyen tek moda; Marilyn Monroe gibi olmak sanırım! Hele 'Marilyn'le Bir Hafta' filminden sonra tavan yaptı gibi bu trend. Aman uygularken, 'biraz' benzemenin yetmeyeceğini unutmayın. Benzemeye çalıştığınız Marilyn Monroe ne de olsa!

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Kadın Öne Çıkanlar, Göze Batanlar... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement