Porsche Design Türkiye'de! - Son Dakika
Kadın

Porsche Design Türkiye'de!

Porsche Design Türkiye\'de!

Efsanevi 911’in yaratıcısı Profesör Ferdinand Alexander Porsche tarafından 1972 yılında Stuttgart’ta kurulan Porsche Design’ın ilk mağazası Maçka’da açıldı.

25.09.2012 18:30

Doğuş Grubu tarafından Türkiye'ye getirilen markanın dünya genelinde 115 mağazası bulunmakta. Dünyanın önde gelen lüks markalarından Gucci ve Armani'nin ilk Türkiye mağazalarına da ev sahipliği yapan tarihi Maçka Palas binasında açılan Porsche Design, 213 metrekarelik geniş alanı ve en yeni mağaza konseptiyle Avrupa'nın dördüncü, Ortadoğu'nun ise birinci en büyük Porsche Design mağazası.

Porsche otomobillerinde yakalanan çizgiyle paralel olacak şekilde birinci sınıf kalite ve fonksiyonelliğin mükemmel birleşimini baz alarak tasarlanan geniş ürün yelpazesinde, lüks hazır giyimden parfümlere, seyahatlerinize eşlik edecek olduça geniş bir valiz koleksiyonundan kalem, pipo gibi hediyelik eşyalara ve tarz sahibi olanların vazgeçilmez aksesuarı, İsviçre'de üretilen tasarım harikası saatlere kadar birçok seçenek sunuluyor.

Avusturya'nın Zell am See kasabasında konumlanmış Porsche Design Stüdyosu'nda tasarlanan tüm ürünler, özenle seçilen kaliteli hammedesiyle, şıklığın minimalist formuyla ve geleneksel zanaatçiliği yenilikçi teknolojiyle birleştiren üstün kalite işçiliğiyle lüksün basamaklarını tırmanıyor ve hayatınıza stil katmayı amaç ediniyor. Diğer bir deyişle Porsche Design, lüksün mühendisliğini icraa ediyor.

Dünya genelinde 140'tan fazla tasarım ödülüne sahip olan Porsche Design, tüm koleksiyonuyla artık İstanbul'da!

Porsche Design Maçka

Maçka Caddesi Maçka Palas No: 33D Teşvikiye

Tel: 0212 224 90 90

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Porsche Design Türkiye'de! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement