Transformal Nefes Tekniği ile Tanışın! - Son Dakika
Kadın

Transformal Nefes Tekniği ile Tanışın!

Transformal Nefes Tekniği ile Tanışın!

Transformal nefes tekniği ile yaşamınıza enerji, canlılık, sevgi ve güç getirebilirsiniz.

16.10.2012 14:01  Güncelleme: 14:10

Transformal Nefes tekniğinin yaratıcısı Judith Kravitz ve Transformal Nefes Eğitmeni ve Yaşam Koçu Nilgul Tavsel ile 6-14 Kasım tarihleri arasında Antalya'da Transformal Nefes Semineri (Level 1-2-3) gerçekleştirilecek. 6 günlük bu çalışmada;

Her gün iki tam nefes seansı yapılarak, nefesin açılması ve aktive olması sağlanır.

Nefes çalışmaları, ılık havuzda yapılacak nefes seansı gibi değişik yöntemlerle de uygulanarak, şifalandırma hızlandırılır.

Her sabah, güne harika bir Kick off ritüeli ile başlanır, seminer boyunca uygulanan çalışmalar arasında;

Tibet'in gençlik pınarı egzersizleri

-40 Günlük Bolluk programı

-100 Neşe Nefesi ve Kundalini Nefesi

-Ses Meditasyonları da bulunur.

Judith Kravitz'in, spirituel bir yaşam yaratmayla ilgili bilgilerini de paylaşacağı konuşmaların yanısıra aşağıdaki konular da işlenecek;

-The Work/ çalışma - Byron Katie

-The Power of Now/ Şimdinin Gücü - Eckhart Tolle

-Meditation and Practice/ Meditasyon ve Uygulama

-Dyadic Process/ Diyatik Egzersizler

-A Course in Miracles/ Mucizeler Kursu

Transformal Nefes Seminerleri 10 yılı aşkın süredir binlerce insanın yaşamına enerji, canlılık, sevgi, güç ve herşeyden önemlisi ruhsal, zihinsel ve fiziksel sağlık olarak geri döndü! Katılmak için ayrıntılı bilgiyi www.transformalnefes.net adresinden edinebilirsiniz.

Hayatınızda yeni bir dönüşüm yaratmak istiyorsanız öncelikle nefesinizden başlayın. İlk olarak nefes analizi yaptırarak doğru nefes alıp almadığınızı öğrenmeniz gerekiyor. Transformal Nefes Eğitmeni ve Yaşam Koçu Nilgül Tavsel bu tekniğin fiziksel ve ruhsal yaşamdaki olumlu etkilerini deneyimlemeye davet ediyor.

Dünyaya gelişimiz nefesle başlıyor ve nefesle bitiyor buradaki yolculuğumuz. Hayati önemi olan bu olguya acaba yeteri kadar dikkat ediyor muyuz? Nefesimiz parmak izimiz gibi. Her birimize ve her ana özgü. Fiziksel ve ruhsal pek çok hastalığın tedavisinde kullanılan Transformal Nefes tekniği hayatta karşımıza çıkan ve nedeni belli olmayan tıkanıklık, geçmişte yaşanan travmalar, negatif şartlandırmalar, bağımlılık gibi pek çok konuya çözüm getiriyor.

Araştırmalara göre nefes alma kapasitemizin sadece % 30'unu kullanıyoruz. Dolayısıyla hücrelerimize potansiyelimizden çok daha az oksijen ve yaşam gücü alıyoruz. Transformal Nefes tekniğinin amacı solunum sistemimizi açmak ve tam kapasite kullanmamızı sağlamak. Bu teknikle nefes alma modelimiz daimi olarak derin ve tam diyaframdan nefes alma şekline dönüşmesi sağlanıyor. Bu dönüşüm sırasında her düzeydeki olumsuz enerji kayıtları hücre belleğinden siliniyor. Vücudumuza enerji kazandıran ve bağışıklığı güçlendiren bu yöntem ayrıca odaklanma, performans ve dayanım düzeylerini de yükseltiyor. Transformal Nefes tekniğiyle tam kapasite nefes alıp verme vücudun toksinlerden arınmasını sağlamakta. Duygusal yaraların iyileştirilmesini de etkileyen bu teknik çocukluktan beri oluşan bastırılmış duyguları ve travmaları yüzeye çıkarıp temizliyor.

Transformal Nefes seansında nefes terapistinin önderliğinde Transformal Nefes teknikleriyle nefes almamız sağlanıyor. Transformal Nefes tekniğinin üç temel unsuru var. İlk olarak karına doğru nefes alınarak diyaframın kullanılması sağlamak, ikincisi nefes alış-verişlerde duraksamadan dairesel biçimde nefes alıp vererek bağlantılı nefes almak, sonuncusu ise ağızdan alınıp ağızdan verilen nefesle nefes yolunun tam ve açık, nefes verişin ise rahat ve kendiliğinden olmasını sağlamaktır.

2005 yılından beri çalışmalarını bu yönde sürdüren Nilgül Tavsel Transformal Nefes Vakfı'nın (Transformational Breath Foundation TBF) kıdemli eğitmenlerinden.

IBF (International Breathwork Foundation - Dünya Nefes Federasyonu)'nın da üyesi olan Nilgül Tavsel Transformal Nefes tekniğinin olumlu etkilerinden şöyle bahsediyor; 'Nasıl nefes alıyorsak öyle yaşarız! Doğum anından itibaren istemeden maruz kaldığımız tüm olumsuzluklar, duygusal travmalar, bilinçaltımızda bizi tutan, sabote eden kayıtlar haline dönüşüyor. Bu da içinde bulunduğumuz anı doya doya yaşamımızı ve yaşamın tadını çıkarmamıza engel oluyor.

Bizi üzen, rahatsızlık veren, korkutan olaylarla karşılaştığımızda nefesimizi tutuyoruz ve o an yaşadığımız travmanın üzerini kapatıyoruz. Zamanla da o duyguyu ifade eden bölgeye nefes almamaya başlıyoruz. Transformal Nefes tekniğinin uygulanması sırasında yüksek enerji alanı yaratarak bu olumsuz düşük frekanslı kayıtları dönüştürerek şifalandırıyor ve temizliyoruz. Bu da bize yaşamımızda en yüksek potansiyelimizi ortaya koyabilme gücü ve coşkusunu kazandırıyor. Solunum sistemimizin açılması evrende bizim için varolan tüm güzellikleri ve iyilikleri almamız için kendimizi açmamızı sağlıyor.' Her hafta ofisinde bireysel ve grup seansları ve workshop'lar düzenleyen Nilgül Tavsel aynı zamanda yurtdışında seminerler veriyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Transformal Nefes Tekniği ile Tanışın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement