W Collection Sailing Cup Bosphorus 2012 - Son Dakika
Son Dakika Logo

W Collection Sailing Cup Bosphorus 2012

W Collection Sailing Cup Bosphorus 2012
03.05.2012 13:30

Boğazda yelken keyfine hazır mısınız? O zaman 12 Mayıs’ta sahil şeridinden izleyebileceğiniz bu heyecanlı yarışı kaçırmayın!

İstanbul Boğazı'nda her yıl düzenlenen boğaz yarışları takvimine bu yıl ikinci kez giren ve bu önemli yarış organizasyonlarının tek moda markası olan W Collection, 12 Mayıs 2012'de yelken tutkunlarını W Collection Sailing Cup Bosphorus'ta biraraya getiriyor. Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen W Collection Sailing Cup Bosphorus'a bu yıl 70'in üzerinde teknenin katılımı bekleniyor.

Birbirinden tecrübeli yelkencilerin fırtına gibi eseceği yarışın bir rotası Kuruçeşme - Bebek Şamandra - çırağan Sarayı'iken diğer rotası Kuruçeşme - Beykoz Dönüş Şamandırası - çırağan Sarayı arasında gerçekleşecek.

Heyecanlı yarış 12.00'de Kuruçeşme'de başlayacak olup tüm öğlen boyunca İstanbul sahil şeridinden izlenebilir.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın W Collection Sailing Cup Bosphorus 2012 - Son Dakika


Advertisement