Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve KOÜ iş birliğiyle düzenlenen Dijital Kampüs Eğitim Programları'nı tamamlayan 237 genç, yapay zekadan siber güvenliğe 14 branşta eğitim alarak sertifikalarını aldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Gebze Ukulele Orkestrası ve gitar öğrencileri, Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde verdikleri konserde hem çalıp hem oynayarak büyük beğeni topladı.
Kocaeli'de düzenlenen 1. Marmara Sürdürülebilir Çevre Sempozyumu'nda Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencilerinin atık malzemelerden hazırladığı ileri dönüşüm eserleri ziyaretçilerle buluştu. 'Canlıların Dönüşü' tablosu gibi çalışmalar, sıfır atık ve sürdürülebilir yaşam bilincine dikkat çekti.
Kocaeli'de Dünya Çevre Günü etkinliklerinde 6 bin 600 kilogram atık pil toplanarak geri dönüşüme kazandırıldı. Özel eğitim öğrencilerinin atık malzemelerden hazırladığı defile büyük ilgi gördü.
Kocaeli itfaiyesi personeli, patlayıcı ortam risklerine karşı farkındalığı artırmak amacıyla düzenlenen eğitim programında iş güvenliği uygulamaları ve korunma yöntemleri konusunda bilgilendirildi.
Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Kit'ler ve Mahalli İdarelere Bu Ay 6 Bin 259 Yeni Memur Alınıyor. Yeni Memurların 2 Bin 295'i Diyanet İşleri Başkanlığında Göreve Başlayacak.
Hürriyet Hakkımızdır/ Tren Özgürlüktür Treni Dün Kocaeli'ndeydi. Tarihi İzmit Garı'nı Bayram Yerine Çevirdi.
CHP'li Anadol, Çarşaf Giymenin Siyasi Bir Simge Olmadığını, Geri Kalmış Bölgelerde Giyildiğini Belirtti.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ankara Altındağ'da Belediye Başkan Adaylarını Açıkladı. Erdoğan, Konuşması Sırasında Ankara Büyükşehir Adayın Açıklanmasını İsteyen Partililere Tepki Gösterdi.
Gebze'de Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı (Metef) Başladı.
Adalet Bakanlığı Tarafından Uygulanan Proje Kapsamanda Cezaevlerinde Bulunan Tutuklu ve Hükümlüler Bir Taraftan Eğitilirken, Diğer Taraftan İş Sahibi Oluyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türk Telekom İşbirliği ile Hazırlanan "İnternet Evi" Mevlana Kültür Merkezi'nde Düzenlenen Törenle Hizmete Açıldı.
Kocaeli'de Bu Yıl 8'incisi Yapılacak İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı Öncesi, Fuara Katılacak Firmaların İnsan Kaynakları Temsilcilerine Yönelik Bir Dizi Seminer ve Konferanslar Düzenleniyor.
Kocaeli'de, Eski Hükümlülerin Topluma Kazandırılması ve Meslek Edinmeleri Amacıyla Açılan Kursa 300 Mahkum Çağrılmasına Rağmen Sadece 13 Hükümlü Katıldı.
Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren, Teröre Doğrudan ya da Dolaylı Destek Verenlerin Etkisizleştirilmesi ile Bölgedeki Yatırım Ortamının Geliştirilmesi İç İçe Yürümesi Gereken Süreçler Olduğunu Söyledi.
"Atık Yağların Denetimleri" Semineri, Adapazarı Kültür Merkezi'nde Yapıldı. Seminerde Konuşan Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, "Sakarya Çevre Konusunda En Duyarlı Konumdadır. Büyükşehir Belediyesi Olarak Yaptığımız Hizmetlerin Temelini Çevre Hizmetleri Oluşturuyor" Dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 60. Hükümet'in Bakanlar Kurulu Listesini Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e Sundu. Yeni Kabine Listesi Cumhurbaşkanı Gül Tarafından Onaylandı.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Serdar Mahallesi'nde Yer Alan Mahalle Meclisi Tarafından Düzenlenen Sohbet Toplantısında, Kocaeli'nin 3 Yılda Çehresini Değiştiğini Söyledi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Süleyman Demirel Kültür Merkezi'ne Gelerek Çocuklarla Buluştu ve "Benim Güzel Pabuçlarım" Adlı Oyunu Seyretti.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.