19. Tarım ve Seracılık Festivali - Son Dakika
Kültür Sanat

19. Tarım ve Seracılık Festivali

Kumluca Belediyesi tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenen geleneksel Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında Muazzez Ersoy konser verdi.

29.04.2018 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Belediyesi tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenen geleneksel Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında Muazzez Ersoy konser verdi.

Karatepe Stadı'nda gerçekleştirilen konser öncesi festival tertip komitesi ve gecenin sponsorlarına plaket verildi. Burada konuşan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, kendisinin konser etkinlikleri kapsamında son kez halka hitap ettiğini söyledi.

19 yıl önce başlattıkları festivalin büyüyüp gelişerek bugünlere geldiğini ifade eden Çetinkaya, "Bundan sonra bu festivali daha ileriye götürmek, daha güzellerini yapma görevi sizlere düşüyor. Milletvekilliği aday adaylığı için resmen istifa ettim ancak festival programı sona erene kadar fiilen görevimi sürdürüyorum. İnşallah bundan sonra sizlerle farklı bir alanda beraberliğimiz devam edecek." dedi.

Daha sonra sahne alan sanatçı Muazzez Ersoy da sevilen şarkılarını seslendirdi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Ersoy, zaman zaman hayranlarıyla fotoğraf çektirdi ve şarkılarını birlikte söyledi.

Konser sonunda sanatçı Muazzez Ersoy'a, Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Karakaya, Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Altınay ve AK Parti Kumluca ilçe Başkanı Arif Yavuzer tarafından plaket ve yörük poşusu verildi. Ersoy'a ayrıca AK Parti İlçe Başkanı Yavuzer tarafından domates ikram edildi.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement