Ahmet Beyler & Süpernova - Son Dakika
Kültür Sanat

Ahmet Beyler & Süpernova

Ahmet Beyler & Süpernova

Ahmet Beyler ve Süpernova, 6 Ekim'de aynı sahneyi paylaşacak.

06.10.2016 19:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahmet Beyler ve Süpernova, 6 Ekim'de aynı sahneyi paylaşacak.

Ahmet Beyler Ekim 2015'te Hayat Nerede adlı albümleri Pasaj Müzik etiketiyle tüm D&R'larda ve iTunes Store'da yerini aldı.

Müziklerinin türüne basitçe pop, ya da alternatif pop demek içimize sinmiyor doğrusu. Dinlediğinizde grubun geniş bir müzikal coğrafyadan beslendiklerini hissedeceksiniz. Hareketli, kıpır kıpır sound'un yanısıra sözlere de dikkat çekmek isterim. Konular çok çeşitli ve hikayesi olan parçalar hepsi. Ahmet Beyler, kendi söz ve besteleri olan bu parçalarda kah kıvrak belli Osman'ın ardına düşüp düğün dernek geziyorlar, kah Bizanslı veya Afrikalı İstanbullu kardeşlerini yad ediyorlar, kah Fethiye yollarında Jimi Hendrix'in ruhu ve muhabbetinin peşinde koşuyorlar.Ahmet Beyler bugüne kadar Roxy İş Güç Rock'n Roll Konserleri, Power Garaj TV, Turkcell 8'den Sonra sahnesi; The Mekan, Kadıköy Sahne, Gitar Cafe, Peyote, Karga, Shaft, Dunia, 60m2 gibi çeşitli mekan ve etkinliklerde sahne aldılar.

Geçmiş projelerinde 2009 Jack Daniel's Rock Competition 1.lik ödülü, 2010 Rock'n Dark 2.lik ödülü, gibi değerli ödüller almış olsalar da en büyük ödülün konserlerde hep beraber şarkı söylemek olduğuna inanıyorlar ve yolculuklarına bu ruhla devam ediyorlar.

Ahmet Beyler, müzikleriyle dolaşırken bir gün müsaitseniz size de uğramak ister…

Supernova ReggaeBand

2014 yılında Reggae'yi ada ruhuyla icra eden sekiz müzisyenin farklı kombinasyonlarla müzikal keşifleri ve bestelerini paylaşmak amacıyla kurulmuş bir müzik serüveni…

İnsanların hayatına pozitif müzik enjekte ederek mutsuz kafaları tedavi edebileceği inancıyla yola çıkan grubun tek amacı mümkün olan her zamanda müzik üreterek, insanları bir araya getirmek ve dünyadan daha az korkan insanlar için müzik yapmak. Güçlü sound'u, bağımsız ve enerji yüklü besteleri, tanımlanamayan fakat bünyede kesin olarak hissedilen pozitif enerjisiyle "Supernova Reggaeband" sahnedeki yüksek enerjisi ve Reggae'nin pozitif titreşimini seyirciye sonuna kadar hissettiriyor. Bestelerini Roots Reggae türünde icra eden Supernova Reggaeband" zevk-i sefanıza "reggae" çeşnisi serpecek, bu size iyi gelecek...

Lead Vocal: Sonero

Lead Vocal- Riddim Gitar : Ersen Eroğul

Back Vocal: Beste Denizal

Drum- Perccusion: Serhan Öncal

Bass Guitar: Umut Zeytin

Electro Guitar: Sertunç Akdoğu

Piano: Hasan Rahvancıoğlu

Sax: Alper Karabacak

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Ahmet Beyler & Süpernova - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement