Dj. Volkan Uça'nın Yeni Albümü Lansmanı Eskişehir Kafe Pi'de - Son Dakika
Kültür Sanat

Dj. Volkan Uça'nın Yeni Albümü Lansmanı Eskişehir Kafe Pi'de

Dj. Volkan Uça\'nın Yeni Albümü Lansmanı Eskişehir Kafe Pi\'de

Şu günlerde birçok dj ve aranjör ünlü sanatçılar ile çalışmalar yaparak müzik severlerin karşısına çıktı.

19.09.2012 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dj. Volkan Uça'da tam tersini yaparak müzik sektöründe ünlü olmayan fakat müzik sektöründe çok başarılı olabileceğine inandığı insanları bir araya getirdi. Yaptığı bu proje ile müzik sektöründe bir ilke imza atarak, yeni yeteneklerinde bu sektörün içinde olduğunu ve artık yeni yeteneklere de yer verilmesi gerektiğini kanıtlamak istiyor. Albümünün ünlü sanatçıların dikkatini çekeceğine ve projesine destek vereceklerine inanıyor.

Genç Dj'in albümünün adındanda anlaşıldığı gibi bu albümdeki herkes isimsiz. Bir çok yerde sahne almalarına rağmen hiç ünlü değiller, hiç klibleri yok, hiç televizyona çıkmamışlar ama çok iyi parça yazıp çok iyi besteler yapıyorlar. Yazdıkları ve besteledikleri parçaları çok iyi yorumluyorlar. Adeta ünlüler gibi. Ama tek farkları ünlü olmamaları.

DJ. Volkan Uça kıpır kıpır 13 parçadan oluşan albümün ilk lansman gecesini 21 Eylül 2012'de memleketi Eskişehir Kafe Pi'de yapıyor. 13 parçasınıda ilk kez kendi memleketlilerine ve sevenlerine çalmak istiyor. Bir çok süpriz hediyenin dağıtalacağı bu gecede DJ. Volkan Uça'nın performansına Türkiye'nin en iyi perküsyoncularından biri olan Ümit Peynircioğlu ritim showları ile eşlik ederek geceyi renklendirecek. Uca Entertainment etkinlik direktörü Can Öztürk Lansman gecesinden sonrada Eskişehir Kafe Pi'ye performans için sık sık geleceklerini ve Eskişehir'li sevenleriyle sık sık buluşacaklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Dj. Volkan Uça'nın Yeni Albümü Lansmanı Eskişehir Kafe Pi'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement