Dünyanın Merkezinde Mustafa Ceceli Konseri - Son Dakika
Kültür Sanat

Dünyanın Merkezinde Mustafa Ceceli Konseri

Dünyanın Merkezinde Mustafa Ceceli konseri Ceceli, İbrahim Erkal'ı unutmadıESKİŞEHİR - Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde düzenlenen Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali'nin ilk gece konuğu Mustafa Ceceli oldu.

01.07.2017 11:40

Dünyanın Merkezinde Mustafa Ceceli konseri

Ceceli, İbrahim Erkal'ı unutmadı

ESKİŞEHİR - Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde düzenlenen Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali'nin ilk gece konuğu Mustafa Ceceli oldu.

Bu yıl 30 Haziran ve 2 Temmuz tarihleri arasında 'Dünyanın Merkezi' olan Sivrihisar'da düzenlenen, Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali, tüm hızıyla devam ediyor. Festival gün boyu çeşitli etkinliklerle devam ederken, akşam saatlerinde Mustafa Ceceli konseri ile heyecan zirveye ulaştı. Yaklaşık 1 saat sahnede kalan Ceceli, sevilen parçalarını hayranları ile birlikte seslendirdi. Konser alanını dolduran binlerce vatandaş ise, keyifli anlar yaşadı. Öte yandan Ceceli, geçtiğimiz ay içerisinde hayatını kaybeden İbrahim Erkal'ı da unutmadı. Erkal'ın 'İnsafsız' isimli parçasını seslendiren ünlü sanatçı, duygusal anların ardından Sivrihisar'a veda etti.

Dünyanın Merkezinde Mustafa Ceceli Konseri
Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Dünyanın Merkezinde Mustafa Ceceli Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement