Festivalin Böylesi "İstanbul'da Olur"! - Son Dakika
Kültür Sanat

Festivalin Böylesi "İstanbul'da Olur"!

Festivalin Böylesi "İstanbul\'da Olur"!

İstanbul gece hayatı ile sokak hayatını bir araya getiren İstanbul Blue Night; KüçükÇiftlik Park'ta efsane bir sokak festivaliyle başladı!

13.04.2015 08:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bora Uzer ve DJ Orkun Bozdemir'in enerjik performanslarının ardından gecede; Rudimental ve FatBoy Slim fırtınası esti. Uzun süre hafızalardan silinmeyecek etkinliğe Pamela, Beril Kayar, Nez gibi ünlü isimler katıldı.

İstanbul Blue Night, bu yıl da eğlencenin ritmini üst seviyelere taşıyor. KüçükÇiftlik Park'ta sokak festivali konseptiyle başlayan İstanbul Blue Night, bir hafta boyunca hız kesmeden devam edecek. KÇP'de Bora Uzer ve DJ Orkun Bozdemir'in performansları ile başlayan gecede sahneyi, dünyanın en çok sevilen alternatif müzik gruplarından Rudimental devraldı. 1 Grammy, 10 Mtv Video Müzik Ödülü, 2 de Brit Ödülü kazanarak kırılması zor bir rekora imza atan, elektronik, big beat, trip hop'un vazgeçilmezi FatBoy Slim ise gecenin sonunda İstanbullu müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Dünyaca ünlü iki ismi ağırlayan ve büyük yankı uyandıracak bir etkinlikle başlayan İstanbul Blue Night, eğlencede hız kesmeden 17 Nisan tarihe kadar çeşitli etkinliklerle müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor.

RUDIMENTAL

İngiliz grubu olan ve 2010 yılında Londra'da kurulan Rudimental; Amir Amor, Piers Agget, Kesi Dryden, DJ Locksmith (Leon Rolle) olmak üzere 4 kişiden oluşuyor. İlk single çıkış parçaları olan "Feel the Love" ile 2012 yılında dünya çapında büyük yankı uyandıran grup; 2013 yılında Mercury Ödülleri'ne aday gösterildi ve Brit Award ile Mobo Award ödüllerine layık görüldü. Rudimental aynı zamanda MTV Avrupa Müzik ödüllerinde "En İyi Yeni Sanatçı" ve İngiltere, İrlanda çapında "En İyi Sanatçı" ödülünü aldı. Grup, "All Night Waiting" adlı parçalarında Elle Eyre ile düet yaptı ve 2013 yılında şarkı İngiltere'de zirveye yükseldi.

FATBOY SLIM

Brighton'da üniversitede okurken The Housemartins isimli indie rock grubuyla müziğe başlayan Norman Cook ya da daha iyi bilinen ismiyle Fatboy Slim dj/prodüktör olarak devam ettiği kariyerinde bir Grammy, on Mtv Video Müzik Ödülü, iki Brit Ödülü kazanarak kırılması zor bir rekora imza attı. Fatboy Slim ayrıca Glastonbury Festival, Ultra Music Festival, Wavefront Music Festival, Exit Festival ve Bestival gibi Avrupanın en büyük festivallerinde headliner olarak sahne aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Festivalin Böylesi 'İstanbul'da Olur'! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement