Ghetto'da Bu Hafta - Son Dakika
Kültür Sanat

Ghetto'da Bu Hafta

Ghetto\'da Bu Hafta

Rashit, merakla beklenen yeni albümleri "İnsan Neslinin Sonu"nun tanıtımı için 12 Aralık Çarşamba akşamı Ghetto'da!

10.12.2012 13:46  Güncelleme: 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

12 ARALIK Çarşamba 21:30

Rashit Albüm Lansmanı

Alışıldık kalıpların dışına çıkarak yarattıkları özgün müzikleriyle Türkiye'nin en farklı ve özel gruplarından biri olmayı başaran Rashit, merakla beklenen yeni albümleri "İnsan Neslinin Sonu"nun tanıtımı için 12 Aralık Çarşamba akşamı Ghetto'da!

1999'da yayımlanan ilk stüdyo albümleri "Telaşa Mahal Yok"tan bugüne kadar hem Türkiye'deki şehir müziğinin oluşması ve gelişmesinde büyük bir rol oynayan, hem de eleştirmenlerden tam not alan Rashit, günümüz insanının giderek duygularını yitirmesine ve kendine yabancılaşmasına neden olan modern hayatı sorguluyor. Grup, Nazan Öncel ve Göksel gibi önemli isimlerin de konuk olduğu albümde, post-punk, new wave, post rock ve indie gibi Batı soundları ile Balkan ve Asya müziklerini şaşırtıcı bir uyumla biraraya getiriyor.

Daha once katıldıkları festival ve konserlerde sahneyi The Cure, Massive Attack, Dead Kenneyd's, Pet Shop Boys, Marilyn Manson ve Gogol Bordello gibi sanatçılarla paylaşan Rashit, Ghetto'daki konserlerinde hem "İnsan Neslinin Sonu"ndaki şarkılarını ilk kez müzikseverlere canlı olarak tanıtacak, hem de sevilen Rashit klasiklerini bir kez daha çalacak.

Fiyat: 20 TL

14 ARALIK Cuma 23:00

Ghettogether Party Vol. 4

Şallıel Bros. What da Funk Project feat. Lady Kier

"Let's Ghettogether with good music!" diyerek seriye devam ediyoruz! Müzik piyasasının genç solukları Anıl ve Batu Şallıel kardeşler tarafından kurulan What da Funk'ın ev sahipliğinde gerçekleşen partilerde gruba bugüne kadar; Incognito, Count Basic, Defunkt gibi grupların solistliğini de yapmış olan Kelli Sae, Bay J, Gaye Biçer, Hepsi grubundan tanıdığınız Gülçin Ergül, Ferhat Öz, Evrim Özşuca, Murat Aziret gibi isimler eşlik etmişti. Her biri enstrümanının önde gelen isimlerinden oluşan, funk, caz ve soul klasiklerini kendilerine has aranjmanlarla yorumlayan gruba bu kez 'groove kalpten gelir' diyerek kalplerde yer etmiş olan Deee-Lite solisti Lady Kier eşlik edecek.

Tam: 30 TL Öğrenci: 20 TL

15 ARALIK Cumartesi 23:00

Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars

Üniversite yıllarında, Londra'nın meşhur white funk grubu Kokomo ile çalan ardından Mazhar Fuat Özkan ile İpucu grubunu kuran Ayhan Sicimoğlu. Afro-Cuban Percussion Workshop'ta eğitmenlik yaptı ve Lan Banda del Sole, Bennato, Pino Daniele gibi birçok değerli isimle de çalıştı. Peki bu gecede sizleri neler bekliyor? Orta Amerika ve Karayip ritimlerinin hip-hop ile bir araya geldiği Reggaeton bu konserde Türk ezgileri ile birleşecek ve ortaya Reggaeturkaton çıkacak. Bu muhteşem gecede Ayhan Sicimoglu & Latin All Stars'a ünlü perküsyoncu Rodrigo Rodriguez de eşlik edecek ve dansöz Bianca da sahnede olacak. Ayhan Sicimoğlu'nun enerjik performansını deneyimlemek ve ünlü konuğu Rodrigo Rodriguez ile geceyi paylaşmak için Ghetto'da olmanız yeterli! Ayrıca bu gecede konserin yanı sıra açık büfe keyfi de yaşayabilirsiniz.

Tam: 45 TL Öğrenci: 35 TL Açık büfe + konser: 95 TL

Yakında!

20 Aralık: Korhan Futacı ve Kara Orkestra

21 Aralık: Ghetto The Party with burusvilis

22 Aralık: NY Ska Jazz Ensemble

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Ghetto'da Bu Hafta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement