Goldnıghts Sunar: Kovacs İstanbul'da! - Son Dakika
Kültür Sanat

Goldnıghts Sunar: Kovacs İstanbul'da!

GOLDNIGHTS serisi Hollanda'nın son dönem çıkardığı en başarılı isim KOVACS ile devam ediyor!

12.01.2015 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk solo albümü ve bu albümden çıkan My Love şarkısı ve şarkının klibi ile büyük ilgi çeken KOVACS, ses rengi ve şarkıları ile 'Yeni Amy Winehouse' olmaya aday bir şarkıcı.

Gerçek adı Sharon Kovacs olan şarkıcı, 2014'ün en iyi çıkış yapan şarkıcılarından biri olarak gösterilmekte. Konuşmaya başladığı günden itibaren şarkı söylediğini ifade eden KOVACS, lise grupları ile şarkıcılık yaptıktan sonra garson olarak çalıştığı kulüpte 'açık mikrofon' partilerinde şarkı söyleyerek ilgi çekti. Dinleyicilerin tavsiyesine uyarak Eindhoven'da Rock City Institute adlı müzik okulunun sınavına katıldı ve anında okula kabul edildi.

Okul hayatını başarıyla tamamlayan KOVACS, Hollanda'nın ünlü prodüktörü Oscar Holleman ile tanıştıktan sonra kısa süre içinde ilk albümü My Love'ın kayıtlarına başladı. Albümden çıkan ilk şarkı 'My Love' Avrupa çapında büyük ilgi çekti ve 2014 yılının en çok çalınan şarkılarından biri oldu.

2014 yılını konser ve festivallerle geçiren KOVACS, 2015 yılı konserlerine İstanbul konseri ile başlıyor.

Dünyanın her yerinden önemli müzisyenleri Türk seyircilerle buluşturacak olan GOLDNIGHTS serisinin Ocak 2015 misafiri olacak olan KOVACS ilk kez geleceği İstanbul'da müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Müzikle dolu geçecek 2015 yılının ilk önemli konserlerinden biri olacak olan KOVACS İstanbul konseri GOLDNIGHTS serisi kapsamında POWER FM'in katkılarıyla gerçekleşecek.

KOVACS konseri daha önceden Mr. Big, Asaf Avidan, Paul Gilbert, Richie Kotzen, God Is A Astronaut, Marty Friedman, Marillion, Marky Ramone, Rainbow, Leon Hendrix, Wardruna gibi isimlerin Türkiye konserlerini düzenleyen MOODLive organizasyonunda gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Goldnıghts Sunar: Kovacs İstanbul'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement