Minikler Şehir Tiyatroları’nı Yalnız Bırakmıyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Minikler Şehir Tiyatroları’nı Yalnız Bırakmıyor

Minikler Şehir Tiyatroları’nı Yalnız Bırakmıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Yeni Sezonda Oyunlarıyla Seyirciye Tiyatro Keyfi Yaşatmaya Devam Ediyor.

08.11.2010 09:07

Büyükler kadar minikler de Şehir Tiyatrolarını bu sezonda yalnız bırakmıyor. Minikler özellikle Mutluluk Gezegeni adlı oyunu severek izliyor. Haftanın iki günü okulları ağırlayan SDKM Büyük Sahne minik dostlarına perde açmaktan büyük mutluluk duyuyor.

OYUNDA ÇOCUKLAR ROL ALIYOR

Şehir Tiyatroları Mutluluk Gezegeni adlı oyunu çocuklarla birlikte sahneliyor. Yaşlı krala yardımcı olması için başbakan, bakan ve danışmanların seçimi yapılıyor ve bu adaylar seyirci çocuklar arasından seçiliyor. Aday olarak sahneye alınan seyirci çocuklar, soytarının da yardımıyla, birbirinden doğru ve güzel öneriler üretiyor.

FİKRET TERZİ YÖNETİYOR

Fikret Terzi'nin yazıp yönettiği oyunun dekoru Veysel Çıracı, kostümleri Ebru Aklar, ışık Yaşar Demirkıran, müzikleri ise Murat Gedikli'ye ait. Mutluluk Gezegeni adlı oyunda Şehir Tiyatroları'nın başarılı oyuncularından Nuri Karadeniz, Bülent Baytar, Ozan Şahin, Selim Taylan Ertuğrul, Senem Akman, Burcu Güner, Nurcan Turhal, İrem Kahyaoğlu ve Deniz Alan rol alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Minikler Şehir Tiyatroları’nı Yalnız Bırakmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement