Niğde Belediyesi 6. Kitap Fuarı Yazarların İmza Günü ve Söyleşileriyle Devam Ediyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Niğde Belediyesi 6. Kitap Fuarı Yazarların İmza Günü ve Söyleşileriyle Devam Ediyor

Niğde Belediyesi 6. Kitap Fuarı Yazarların İmza Günü ve Söyleşileriyle Devam Ediyor

Niğde Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Kitap Fuarı, yazarların imza günü ve söyleşileriyle devam ediyor. Fuarda 120'nin üzerinde yayınevi ve 51 yazar yer alırken, ziyaretçi sayısı her geçen yıl artıyor.

31.10.2023 17:26  Güncelleme: 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Belediyesi tarafından 120'nin üzerinde yayınevinin katıldığı 6. Kitap Fuarı, yazarların imza günü ve söyleşileriyle devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Meydanı yanındaki alanda 27 Ekim'de açılan fuarda, yazar, şair ve edebiyatçılar sevenleriyle bir araya geldi

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Emrah Özdemir, kitap fuarıyla okuma alışkanlığının yaygınlaşmasına ve kitapların daha geniş kitlelere ulaşmasına katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

Fuara, Niğdelilerin ilgisi gösterdiğini ve ziyaretçi sayısının her geçen yıl arttığını anlatan Özdemir, "Pazar günü sona erecek fuara, 120 yayınevi ve 51 yazar katılırken, 19 yazarın imza ve söyleşi programı olacak." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Niğde Belediyesi 6. Kitap Fuarı Yazarların İmza Günü ve Söyleşileriyle Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement