Perrotin Gallery ve Bodrum Loft, 'French Delights' sergisini Bodrum'da açıyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Perrotin Gallery ve Bodrum Loft, 'French Delights' sergisini Bodrum'da açıyor

Perrotin Gallery ve Bodrum Loft, \'French Delights\' sergisini Bodrum\'da açıyor

Fransa merkezli sanat galerisi Perrotin Gallery, Bodrum Loft iş birliğiyle 'French Delights' sergisini açıyor. Sergi, 12 sanatçının 18 farklı eserini içeriyor ve Eylül ayına kadar devam edecek. Selcan Atılgan'ın küratörlüğünü üstlendiği sergi, sanatseverlere uluslararası sanatçıların farklı bakış açılarını, yaratıcı yaklaşımlarını ve tekniklerini keşfetme fırsatı sunacak.

26.06.2023 10:39
p> Fransa merkezli sanat galerisi Perrotin Gallery, bu yaz Bodrum Loft iş birliğiyle 'French Delights' sergisini sanatseverlerle buluşturacak. 1 Temmuz Cumartesi günü saat 18: 00'de açılışı gerçekleştirilecek serginin eserleri Bodrum Loft'taki yerini aldı. Sergi, sanat ve tatil tutkunlarını bir araya getirerek doğanın içinde sanat keşfi ile farklı bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Artsa Danışmanlık'ın kurucusu Selcan Atılgan'ın küratörlüğünü üstlendiği sergide 12 sanatçının 18 farklı eseri yer alıyor. Eylül ayına kadar sürecek French Delights sergisi, sanatseverlere, uluslararası sanatçıların farklı bakış açılarını, yaratıcı yaklaşımlarını ve tekniklerini keşfetme fırsatı sunacak.

Selcan Atılgan, "Bu sergi için, ziyaretçilere heykellerin yaratıldığı farklı yolları ve eserleri sergilemenin ve eserlerle etkileşim kurmanın farklı yollarını anlamaları için bir şans sunarak hayal güçlerini yakalamak istedim. Perrotin ve Bodrum Loft'u bir araya getirmek ekibimiz için bir onur" dedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Kültür Sanat Perrotin Gallery ve Bodrum Loft, 'French Delights' sergisini Bodrum'da açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement