Toprak ve Su Birleşti, "Çamur" Doğdu - Son Dakika
Kültür Sanat

Toprak ve Su Birleşti, "Çamur" Doğdu

Toprak ve Su Birleşti, "Çamur" Doğdu

Üstündağ ile Ece "Bizden olsa olsa Çamur olur" diyerek "Çamur Tiyatro ve Sinema" şirketini kurdular

25.12.2012 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu İkiliye Dikkat;

Bu ikili çok konuşulacak! Yolları ilk kez "İzmir Çetesi" adlı dizide kesişen, Türkiye'nin sevilen oyuncularından Mustafa Üstündağ ve Kenan Ece; arkadaşlıklarının yanı sıra birlikte imza attıkları projeyle de son dönemde adlarından sıkça söz ettiriyorlar. Astrolojiden yola çıkarak, burçları Toprak ve Su gruplarından olan Üstündağ ile Ece "Bizden olsa olsa Çamur olur" diyerek "Çamur Tiyatro Ve Sinema" şirketini kurdular.

Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi konservatuarında tamamlayan, tiyatro, sinema ve dizilerde sergilediği başarılı oyunculuğuyla tanınıp sevilen Mustafa Üstündağ ile Amerika'da aldığı tiyatro eğitiminin ardından, bir süre İrlanda'da yaşayarak mesleğini icra eden ve Türkiye'ye döndükten sonra farklı projelerde karşımıza çıkan yetenekli oyuncu Kenan Ece'nin dizi setinde başlayan arkadaşlıkları ortaklığa dönüştü. Bireysel kariyerlerinde emin adımlarla ilerleyen Üstündağ ve Ece, ikili olarak da birçok başarılı oluşuma imza atmak ve mesleklerinde gelişip üretebilmek amacıyla "Çamur Tiyatro Ve Sinema" şirketini kurdular.

Astrolojide, burcu Toprak grubuna ait olan Ece ile Su grubundan olan Üstündağ'ın "Bizden olsa olsa Çamur olur" esprisinden yola çıkarak "Çamur Tiyatro Ve Sinema" adını verdikleri şirketin ilk parçası ise "Çamur'dan Tiyatro". Gönül verdikleri asıl meslekleri oyunculuğa ve tiyatroya emek vermek adına "Çamur"un bir kolu olarak hayata geçirdikleri "Çamur'dan Tiyatro"nun sahnelenmeye başlayan ilk oyunu ise Norman Lock'a ait, yönetmenliğini Engin Alkan'ın yaptığı, Didem Balçın'ın da ikiliyle rol aldığı "Islah Evi".

Üstündağ ve Ece; "Çamur Tiyatro Ve Sinema" nın uzun vadeli ve köklü bir oluşum olduğunu belirtirken; aynı zamanda ikili, hedefleri arasında "Çocuk Tiyatrosu", "Çamur'dan Sinema" ve "Oyunculuk Okulu" gibi projelerinin olduğu müjdesini de veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Toprak ve Su Birleşti, 'Çamur' Doğdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement