Ünlü Grup Gece Hesapta Aşk'ta! - Son Dakika
Kültür Sanat

Ünlü Grup Gece Hesapta Aşk'ta!

Ünlü Grup Gece Hesapta Aşk\'ta!

Türkiye'de çekilen en iyi gençlik filmi olmaya aday 'Hesapta Aşk'ta şarkılarıyla uzun süredir hayatımızda olan Gece grubu da yer alıyor

02.02.2016 17:34

İki genç kız, bir ergen kardeş, iki yakışıklı ve İstanbul. Ezgi (Meriç Aral), sosyal medyada tanışıp hoşlandığı Mert'in (Burak Tozkoparan) peşinden en yakın arkadaşı Didem (Derya Şensoy) ve ergen kardeşi Musti'yle (Kutay Kalabalık) İstanbul yoluna düşer. Değil ergenliği doruklarında yaşayan kardeşi, meraklı ve sosyal medya düşkünü annesi bile ona engel olamaz.

Büyük hayallerle çıkılan bu yolda, beklentiler ve gerçekler birbirinden ayrılır. Kafasını dağıtmak isteyen genç kızlarımız Ezgi ve Didem, kendilerini sevilen müzik grubu Gece'nin konserinde bulurlar ve günümüzün gözde mekanlarından Kloster'da felekten bir gece çalmaya hazırdırlar.

Şarkılarıyla uzun süredir hayatımızda olan Gece grubu, 7'den 70'e birçoğumuzun favorisi haline geldi bile. Kimimiz "Derbeder" şarkısını dinlerken gençliğine dönüyor, kimimizde bu şarkıyı söylerken tam da bu günlerinin içinde. Hesapta Aşk filmi için konser veren grup, sevenlerini 12 Şubat'tan itibaren bu filmi izlemeye davet ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Ünlü Grup Gece Hesapta Aşk'ta! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement