2011 Yıldızların Almanağı - Son Dakika
Magazin

2011 Yıldızların Almanağı

2011 Yıldızların Almanağı

Şov dünyasının yıldızları için 2011 çok hareketli geçti.

31.12.2011 09:33

BEYONCE'DEN SÜRPRİZ BEBEK

Yıllardır Jay-Z ile mutlu bir evlilik yürüten Beyonce, düğününü olduğu gibi hamileliğini de son derece profesyonel bir şekilde saklamayı başardı. Ağustos ayında MTV Müzik Ödülleri gecesinde hamileliğini sahneden ilan eden güzel şarkıcı, aylarca bu konuyu çok ustaca gizlemeyi başarmıştı!

EN ÇAPKIN LEO'YDU

BU yılın en çapkın isimlerinden biri Leonardo DiCaprio'ydu... Uzatmalı sevgilisi Bar Rafaeli'den ayrılan DiCaprio, önce Blake Lively ile ardından Avustralyalı model Alyce Crawford ile ilişki yaşadı. Ünlü aktör son olarak da Victoria's Secret modellerinden Erin Heatherton ile birlikte!

BLAKE AŞKI ROL ARKADAŞINDA BULDU

Gossıp girl dizisinin güzel oyuncusu Blake Lively, bu yılın en dikkat çeken isimlerinden biriydi. Sinema yapımcıları kadar modacıların da en büyük destek verdiği isimlerden biri Lively, aradığı aşkı yılın son aylarında 'Green Lantern'deki rol arkadaşı Ryan Reynolds'ta buldu.

EN ŞOK BOŞANMA JENNIFER'DAN

Bu yılın en beklenemedik boşanma haberine Jennifer Lopez imza attı. Latin müziğin efsane ismi Marc Anthony ile mutlu bir beraberlik sürdüren ve iki çocuk sahibi olan Lopez, aralarındaki anlaşmazlıklar nedeniyle ayrılacaklarını açıkladı. Aniston, bu açıklamasından hemen sonra dansçı Casper Smart ile ilişki yaşamaya başladı.

#Sayfa#

SONUNDA BİR KIZ DOĞURDU!

DavId Beckham ile yıllardır mutlu bir birliktelik yaşayan Victoria Beckham, evliliği boyunca üç erkek çocuk sahibi oldu. Ancak her fırsatta bir kız çocuk doğurmak istediğini söyleyen Beckham, bu isteğine bu yıl kavuştu. Beckham, kızı Harper Seven'ı bir an olsun bile yanından ayırmıyor!

DÜŞES CATHERINE MURADINA ERDİ

İngiliz magazin basınının alay konusu olarak geçirdiği sekiz yılın ardından mutluluğa kavuşan isim Kate Middleton oldu... İngiltere Prensi William ile gösterişli bir düğünle evlenen Middleton, düşes unvanı aldı ve Kensington Sarayı'nda yaşamaya başladı.

KIM EVLİLİĞE 72 SAAT DAYANDI

Sosyetik güzel Kim Kardashian, bu yılın en sansasyonel isimlerinden biri oldu. Basketbol oyuncusu Khris Humphries ile birkaç aylık bir beraberliğin ardından evleneceğini açıklayan Kardashian, milyon dolarlık bir düğünün ardından evliliğe sadece 72 gün dayanabildi! ve geçtiğimiz haftalarda boşanacağını açıklad

İHANETLE SARSILDI

Bruce Willis'ten boşandıktan sonra aradığı mutluluğu yakışıklı aktör Ashton Kutcher'da bulan Demi Moore'un dünyası, eşinin kendisini aldatırken çekilen fotoğrafları yüzünden tepetaklak oldu! Moore, Eylül ayında ortaya çıkan haberlerin ardından boşanacağını açıkladı.

#Sayfa#

MARIAH'YA ÇİFTE BEBEK SEVİNCİ

Güzel şarkıcı Mariah Carey, bu yıl bebek özlemini sonunda dindirmeyi başardı! 2008 yılında Nick Cannon ile evlenen Carey, bu yıl ikiz bebek dünyaya getirdi. Carey, bebeklerinin doğumundan sonra da aldığı kiloları hızla vererek müzik piyasasına bomba gibi gireceğinin sinyalini verdi.

EN GİZEMLİ ANNE: JANUARY

Bu yılın en beklenmedik hamileliği January Jones'unkiydi... Bir ilişkisi olmamasına rağmen hamile olduğunu açıklayan Jones, Hollywood'da şok etkisi yarattı. Jones, doğurduktan sonra da tüm ısrara ve medya baskısına rağmen bebeğin babasını açıklamadı!

EVLENMEYİ PLANLIYOR

2011'de mutluluğu yakalayan yıldızlardan biri Jennifer Aniston oldu. Brad Pitt'ten boşandıktan sonra bir türlü istediği gibi bir ilişki yaşayamayan Aniston, Justin Theroux ile mutlu bir beraberlik yaşamaya başladı. Çift, evlilik planları yapıyor!

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 2011 Yıldızların Almanağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement