4 Çocuğu da Levent Kırca'yı Resmi Olarak Reddetti - Son Dakika
Magazin

4 Çocuğu da Levent Kırca'yı Resmi Olarak Reddetti

Vefatından sonra 400 bin lira civarı borcu olduğu ortaya çıkan Levent Kırca'nın Oya Başar'dan olan iki çocuğunun ardından ilk eşi Nur Diner'den olan iki çocuğu da mirasını reddetti.

22.12.2016 13:14  Güncelleme: 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden usta tiyatrocu Leven Kırca'nın mirası dört çocuğu tarafından reddedildi. Rahmetli oyuncunun Oya Başar'dan çocukları Umut Kırca ve Ayşe Kırca'nın ardından, Nur Diner'den çocukları Oğulcan Kırca ve Özdeş Kırca da mirası reddetmek için İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi'ne dava açtı. Mahkeme, mirasın reddine karar verdi.

350-400 BİN LİRA BORCU ORTAYA ÇIKTI

Merhum Leven Kırca'nın, vefatından sonra 350-400 bin lira arasında borcu olduğu ortaya çıkmıştı. Çocuklarının bu yüzden reddi mirasa başvurdukları iddia edilmişti. Oyuncunun ilk eşinden çocukları Umut Kırca ve Ayşe Kırca, önce davranarak miras reddini mahkemeye taşımıştı.


"BORÇ VARSA LEVENT VE OĞULCAN'INDIR"

Levent Kırca'nın ilk eşi Oya Başar, "Biz Levent'in malını, mülkünü istemiyoruz. Oğulcan'la kurdukları şirketle ne iş yaptıklarını da bilmiyorduk. Çocuklar bilmediği bir parayı kabul etmek istemedi. Borç harç varsa da Levent ile Oğulcan'ındır" açıklamasını yapmıştı.


"SİZE PARA BIRAKMADIM, BORÇ DA..."

Usta tiyatrocunun çocuklarına daha önceden, "Ben size para bırakmadım, ben size borç da bırakmadım. Bu durumun ileride size sıkıntı çıkarmaması için reddi miras yapın. Bu sizin hukuki hakkınızdır." dediği öğrenilmişti.



4 Çocuğu da Levent Kırca\'yı Resmi Olarak Reddetti

Son Dakika Magazin 4 Çocuğu da Levent Kırca'yı Resmi Olarak Reddetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement