Ajda Pekkan: Süperstar Lafını Sevmem! - Son Dakika
Magazin

Ajda Pekkan: Süperstar Lafını Sevmem!

Ajda Pekkan: Süperstar Lafını Sevmem!

'Türkiye'nin Süperstar'ı olarak tanınan Ajda Pekkan, isminin önüne konulan bu sıfattan hiç haşlanmadığını söyledi.

12.06.2012 06:03  Güncelleme: 08:24

Ajda Pekkan önceki gün, TRT Müzik'de Vehbi Dinçcan'ın hazırlayıp sunduğu 'Müzik Magazin Özel' programına konuk oldu. Programda özel hayatına dair itiraflarda bulunan Pekkan, yıllar içinde adının önüne takılan 'Süperstar' sözünden de hoşlanmadığını belirtti: "Süperstar lakabını bana ilk Erol Simavi yakıştırdı. Sonra da herkesin diline yerleşti. Aslında farkında olmadan beni insanlardan ayrıştırdı. Bu durum da hoşuma gitmedi. Çünkü benim dışarıdaki insanlardan bir farkım yok. Ben Ajda olmaktan mutluyum!"

SÜREKLİ GÜZEL OLMAK ZOR

İşte Ajda Pekkan'ın programda yaptığı diğer açıklamalar:

Sürekli güzel ve bakımlı olmak zor. Bazen olduğum gibi olmak istiyorum. Yani hiçbir şey yapmak istemiyorum. Kendim için yaşamak istiyorum. Çok ön planda olmak sıkıyor, enerjimi alıyor. Ben çocukluğumdan beri kendimi hiç beğenmem, güzel bulmam ama göz önünde olduğum için kendime bakmak, kendimi hoş göstermek zorundayım.

Hayatım boyunca hep korkarak yaşadım ve bu korkuları sekiz yıl önce bıraktım. Çünkü hayat bence korkunç. Şayet marjinal, manyak ve ruh hastası değilsen; bu hayattan korkarsın. Normal ve akıllı her insan bu dünyadan korkar. Zamanla insanları tanıdıkça, korkularım da farklılık gösterdi.

ARTIK SAKİN OLAMIYORUM

Beş senedir, tam 15 yıllık bir mücadele veriyorum. Ruhen, bedenen çok yıprandım. Eskiden tepki göstermediğim şeylere artık sakin karşılıklar veremiyorum. Agresif çıkışlarım oluyor çünkü hayata daha gerçekçi bakmayı öğrendim. Kendimi yıllardan sonra iyi bir noktaya getirdim. Bundan sonra markalaşma yolunda çalışmalar yapacağım.

Bir kitap yazıyorum. Ancak hayat hikayesi kıvamında bir kitap değil bu. Yaşamın içinde aldığım notlarımdan yola çıkacağım. Yaşadığım acılar, travmalar ve felaketleri atlatıp nasıl düzlüğe çıktığımı, yanlışlar yapıp tekrar aynı yanlışlara nasıl girip çıktığımı anlatacağım.

YILLARDIR ZEYNA GİBİ MÜCADELE EDİYORUM

Severek ayrıldığım zamanlar oldu. Biraz mazoşist bir yapım var sanırım... Her şeyden uzaklaşıp bir kere evlendim. Ancak onda da sıkıldığımı farkedip yeniden işlerime sarıldım. Çok aşık olup kendime çok eziyetler yaptım.

Dört yıldır aşk konusunda kendime ceza verdim. 17 yaşından bu yana sanat camiasındayım. Ne fırtınalar, ne rüzgarlar atlattım, hayatın ne tokatlarını yedim ancak hiç yıkılmadım. Zeyna gibi mücadele ettim ve kendi kendimi imal ettim. Sonra kendi kendime "Ben kimim, ben Ajda Pekkan'ım. Buralara çok zorluklarla geldim. Kendime hayran olmam lazım" dedim. Şimdilerde kendimi çok seviyorum. Bundan sonra da hayatımda beni seven insanlar olacak.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ajda Pekkan: Süperstar Lafını Sevmem! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement