Ankaralı Namık, Uçakta Erol Köse'yi Tokatlamıştı - Son Dakika
Magazin

Ankaralı Namık, Uçakta Erol Köse'yi Tokatlamıştı

Ankaralı Namık, Uçakta Erol Köse\'yi Tokatlamıştı

Evinin balkonundan atlayarak intihar eden Ankaralı Namık'ın 2014 yılında Ankara-İstanbul uçağında ünlü yapımcı Erol Köse'yi tokatladığı olay yeniden gündeme geldi.

19.10.2015 09:16  Güncelleme: 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Ankaralı Namık" ismiyle tanınan sanatçı Namık Uğurlu (39), Kuzey Ankara TOKİ blokları 15. etapta 7. katta bulunan evinin balkonundan atlayarak intihar etti.

DUYGUSAL MESAJLAR PAYLAŞILDI

Ölüm haberinin ardından sosyal medyaya çoğunlukla duygusal mesajlar yağarken bir taraftan da sanatçının mizahi şarkı sözlerinden cesaret alarak ölüm haberini ti'ye alanlar eleştirildi. Ankaralı Namık 2014 yılında verdiği bir röportajda Ankara- İstanbul uçağında ünlü yapımcı Erol Köse ile aralarında geçen olayı esprili bir dille anlatmıştı.

Ankaralı Namık, "Erol Köse'yi tokatladım" dediği olayı şöyle anlatmıştı;

"Önce Erol Köse uçakta dediler. Ben de bir sanatçı olarak tanışayım dedim. Radikal bir insan, farklı bir duruş sahibi diye. Sonra uçakta bir doktor lazım oldu koşarak gitti. Dönerken kendimi tanıttım, yüzüme bakmadan geçti gitti. Sonra yanına gittim, 'Erol Abi ben Namık' dedim, 'Sonra gel' dedi.

"SEDA SAYAN DÖVDÜ BEN NEDEN DÖVMEYEYİM DEDİM"

Ben de yerime gittim. Plan yaptım sonra, Seda Sayan dövdü, ben niye dövmeyeyim dedim. İki tokat Erol Köse'ye attım, bir tane de yanındaki kadına, sonra yerime geçtim. Daha sonra yanıma gelip elimi tutup 'Ben önemli değilim Namık kardeşim ama kadından özür dilemen gerek' dedi. Gittim, kadından özür diledim ama 'sen hariç' dedim.

"İKİ GÜNDÜR GÜLÜYORUM"

Uçaktan indikten sonra polisler gözaltına aldılar, ifademi aldılar. Sonra Erol Köse'ye bağırdım, 'Şikayetçi misin Erol Köse' diye, 'Hayır' dedi, olay kapandı. İki gündür hala gülüyorum. Torunlarıma anlatacağım bir hikaye çıktı."


Son Dakika Magazin Ankaralı Namık, Uçakta Erol Köse'yi Tokatlamıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • diyarbakirli: hdpye oy verenin elleri kırılsin insallah 46 15 Yanıtla
  • Yakup yıldız: Allah rahmet eylesin 19 1 Yanıtla
  • Sivas58: Erol Köse ne alaka şimdi! Adam ölmüş, acaba ne derdi vardı siz onu araştırın ya! Ölüye bile saygı kalmamış yazık!!!! 19 0 Yanıtla
  • musluman: ağzı bozuk küfürbazın biriydi zaten içkici ayyaşın teki ölenin arkasından konuşmayalım yinede dini butun insan olmak lazım 1 17 Yanıtla
    KeMaLiST: konuşşsan acaba daha ne diyecektin 22 0
  • cemal bey: yaptığı iğrenç davranışı nasılda böbürlenerek anlatıyor 10 7 Yanıtla
  • ismail ebinç: uzak DeğiI öLüm yakın Bütün KUIIara GüzeI öLüm Nasip Etsin ALLAH bütün insanIara, Mekanımız Cennet OIsun Kabrimiz iman doIsun ALLAH’ın Huzurunda GünahIarımız Af OIsun Başımız SağoIsun. 11 1 Yanıtla
  • EROL KÖSELE: Artık torunlarına geride kalanlar anlatır,,, 7 4 Yanıtla
  • 12346: SIMDIDE EROL KÖSENIN COCUKLARINA ANLATACAK ANILARI OLACAK DEMEK OLIYOR NEYDIM DEMEYECEN NE OLACAM DIYECEKSIN 7 2 Yanıtla
  • YAVUZ: EROL KÖSEYİ GAZİNODA ÇOK SEVDİĞİM ABİM ŞAMARLADI ANKARA PALMİYADA YİĞİT ADAMIN ADI KÜRŞATDI 6 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement