Annemizi İstediğimiz Gibi Görüyoruz Artık - Son Dakika
Magazin

Annemizi İstediğimiz Gibi Görüyoruz Artık

Annemizi İstediğimiz Gibi Görüyoruz Artık

6 yıl önce felç olan Müzeyyen Senar'ın büyük oğlu Ergun Senar: Türk musikisi annemi yarattı ama onu bizden aldı.

10.11.2012 06:03  Güncelleme: 08:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altı yıl önce felç olan Müzeyyan Senar'ın 77 yaşındaki oğlu Ergun Senar; annesine, kardeşleri Feraye Işıl ve Ömer Işıl'ın Bodrum'da dönüşümlü olarak baktıklarını söyledi. Yılmaz Morgül'ün programında "Türk musikisi annemi yarattı ama onu bizden aldı. Ona hasret yaşadık" diyen Saner; bu dönem yaşadıklarını anlattı:

'SON' ENDİŞESİ

Gençlik yıllarımızda annemizle görüşemedik ama şu an istediğimiz kadar onunlayız. Ömer ailesini bıraktı, annemle ilgileniyor. Ben de maddi konuda ona destek olmaya çalışıyorum.

Feraye çok daha hassas, "Sizin bir aileniz var" diyor. 60 yaşında olduğu için 'son' endişesi yaşıyor. Halbuki annemiz "Ona sahip çıkın" dedi. Biz ona bir söz verdik. Ölene kadar arkasındayız.

Annemin bazı taleplerini yerine getirmemiz gerekiyor. Bazen dışarı çıkmak istiyor ama Feraye evle ilgilendiği için bu talepleriyle fazla ilgilenemiyor. Ömer ise her dediğini yapıyor.

"O TIRNAKLARINI İÇERİ SOK FERAYE"

Senar mali müşavir olduğu için uzun süreli olarak İstanbul'dan ayrılamadığını söyleyerek devam etti: Annemin bakıcısı var ama biz de yanında olmak istiyoruz. Feraye ev işleriyle de ilgilendiği için onun işi çok daha zor, bazen tırnaklarını çıkarıyor ama "O bizim anamız, tırnaklarını içeri sok" diyoruz.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Annemizi İstediğimiz Gibi Görüyoruz Artık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement