Arda'dan Sinem'e Jest - Son Dakika
Magazin

Arda'dan Sinem'e Jest

Arda\'dan Sinem\'e Jest

Arda Turan, sevgilisi Sinem Kobal ve dostları İspanya'ya geldiğinde rahat etsin diye iki adet Mini Cooper aldı.

24.09.2012 14:03  Güncelleme: 15:47

İspanya'nın Atletico Madrid takımında futbol oynayan Arda Turan, sevgilisi Sinem Kobal ve sık sık yanına giden dostarına mini bir jest yaptı.

Kendisine Ferrari alan Turan, misafirleri gelince ulaşım sorunu yaşadığı için iki adet 2012 model Mini Cooper marka 2 otomobil satın aldı.

FERRARİ YETMİYOR

Çift kişilik Ferrarisi'yle gelen misafirlerini gezdirmekte zorlanan Arda Turan'ın, sevgilisi Sinem Kobal'ın da Madrid'te rahat gezebilmesi için böyle bir yola başvurduğu konuşuluyor. Arda, hemen hemen her haftasonu Türkiye'den gelen misafirlerini de Madrid'deki bol odalı evinde ağırlıyor.

Avrupa'da ülkemizi temsil eden futbolculardan biri olan Arda Turan, 170 bin Euro 'ya İtalya 'dan satın aldığı yeni Ferrari marka 458 İtalia model arabasıyla Atletico Madrid'li taraftarların da ilgisini çekiyor.

İtalya 'da kemer sıkma önlemlerinin ardından artan vergilerden kurtulmaya çalışan İtalyan Ferrari sahipleri, araçlarını kamyonun arkasına yükleyerek diğer Avrupa ülkelerinde satmaya götürürken Arda'nın böyle bir harcama içine girmesi ülkede garip karşılansa da milli futbolcunun keyfi yerinde

Arda, bu otomobili Türkiye almak isteseydi 486 bin Euro ödeyecekti. Bu model İspanya 'da ise 265 bin Euro 'dan satışa sunuluyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Arda'dan Sinem'e Jest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement