Arda'nın Ex Aşkı Galatasaray'da - Son Dakika
Magazin

Arda'nın Ex Aşkı Galatasaray'da

Arda\'nın Ex Aşkı Galatasaray\'da

Arda'nın iki yıl önce büyük aşk yaşadığı isim Nazlı Öztürk, GSTV'de sunucu olarak işe başladı.

27.07.2012 09:55  Güncelleme: 10:12

Ne Melo, ne Berbatov ne de Fernandes Galatasaray'ın yeni transferi spor camiasında olmasa da magazin aleminde çok konuşulacak! Galatasaray, eski kaptanı Arda Turan'dan önce onun eski sevgilisi Nazlı Öztürk'ü transfer etti.

Son günlerde herkes Arda Turan'ın Atletico Madrid'de geri dönüp dönmeyeceği konuşulurken Galatasaray, sessiz sedasız ünlü futbolcunun eski sevgilisi Nazlı Öztürk'ü GSTV'ye transfer etti.

FOTOĞRAFLARI OLAY OLMUŞTU

İki yıl önce Arda Turan ile büyük aşk yaşayan Nazlı Öztürk geçtiğimiz günlerde GSTV'de sunucu olarak işe başladı. Öztürk'le Arda'nın aşk yaşadığı günlerde evde çekilen sarmaş dolaş fotoğrafları iki yıl önce ortaya çıktığınıda olay olmuştu. Milli futbolcu Galatasaray'a dönerse eski sevgilisiyle aynı çatı altında buluşacak.

"ARDA İKİ GOL ATAR UNUTULUR"

Aşk fotoğraflarının yayınlandığı dönemde özellikle Galatasaray taraftarından Arda'ya çok tepki gelmişti. Arda'dan ayrıldıktan sonra basına sızan fotoğraflar için Nazlı Öztürk'ün Arda'dan intikam aldığı söylenmişti. Bunu yalanlayan Nazlı Öztürk ise, "Arda yarın iki gol atar, insanların ağızını kapatır, bir anda her şey unutulur gider. Fakat ben mağdur bir kızım." demişti.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Arda'nın Ex Aşkı Galatasaray'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement