Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'den şaşırtan açıklamalar - Son Dakika
Magazin

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'den şaşırtan açıklamalar

Berdan Mardini\'nin eski eşi Fatoş Yelliler\'den şaşırtan açıklamalar

Berdan Mardini'den olaylı bir şekilde boşanan Fatoş Yelliler'den sürpriz açıklamalar. Gökhan Göz'le yasak aşk yaşadığını duyuran ve sonrasında Göz ve ailesinden özür dileyen Yelliler, flaş açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

12.08.2021 10:13  Güncelleme: 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Snob Magazin'in özel haberine göre; Berdan Mardini'den olaylı bir şekilde boşanan Fatoş Yelliler'den sürpriz açıklamalar. Gökhan Göz'le yasak aşk yaşadığını duyuran ve sonrasında Göz ve ailesinden özür dileyen Yelliler, Instagram'dan soru-cevap yaptı. Yelliler, flaş açıklamalarda bulundu.

Yelliler, Berdan Mardini'yle evliliği için bir takipçisinin, "Evliliğiniz aşk evliliği miydi?" sorusuna, "Evet" cevabını verdi.

Yelliler, "Güzel kadın tekrar evlilik düşünür müsün?" sorusuna, "Hayır" cevabını verdi.

Yelliler, "Ne zaman yeter diye isyan edeceksin? Herkes üzerine geliyor" mesajına, "Ben isyan etmem. Magazine de oynamam. Şov dünyasını sevmem ama yargıda mücadelem sonsuzdur" karşılığını verdi.

Yelliler, "Çocuklarınızı görüyor musunuz?" sorusuna, "Hayır, icraya başvurdum" yanıtını verdi.

Geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğrayan Yelliler, "Silahlı saldırının failini biliyor musunuz?" sorusuna, "Henüz değil" cevabını verdi.

Yelliler, "Bence çok mutsuzsunuz. Birincisi evlatlarını görmüyorsun, bir anne nasıl mutlu olur?" yorumuna, "Evlatlarım için mücadele veriyorum çünkü" yazarak, kalp emojisi koydu.

Yelliler, "Nasıl çocuklarına kıydın" sorusuna, "Kıydığımı nereden biliyorsunuz?" cevabını verdi.

Yelliler, "Evlatlarından ve memleketinden utan, kenara çekil" mesajına, "Utanılacak birisi varsa o da sizin gibi aynı zihniyette olan insanlar" yorumunu yaptı.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'den şaşırtan açıklamalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Alis Yiğit: Allah bir daha hata en azından büyük hata yaptirmasin küçük hatalarının farkına vardirsin güzel bir hayat güzel bir geçim dilerim 0 1 Yanıtla
  • Alis Yiğit: Güzel kadın yine güzel bir aşk yaşasın inşallah ve evlensin mutlu huzurlu bolluk bereket içinde sevdikleri ile bir hayat dilerim 0 0 Yanıtla
  • Alis Yiğit: Allah yardımcısı olsun doğruyu ve huzuru bulsun çocuklarına kavuşsun inşallah ve inşallah bir daha böyle hata yapmaz hatası kötü bir hata zaten çocukları ile sinanmasi büyük bedel 0 0 Yanıtla

Advertisement