Billionaire Club Sezonu Kapattı - Son Dakika
Magazin

Billionaire Club Sezonu Kapattı

Billionaire Club Sezonu Kapattı

Billionaire Club sezonu muhteşem bir partiyle kapattı.

30.04.2012 13:42

Sezon boyunca gerçekleştirdiği renkli partilerle İstanbul gecelerine yepyeni bir soluk getiren Billionaire Club, konuklarına unutamayacakları bir haftasonu yaşattı. 1. Yaşını kutlayan Billionaire'de sezon Ozan Doğulu'nun benzersiz performansıyla gerçekleşen partiyle kapandı.

Sahip olduğu seçkin stili ve sofistike eğlence anlayışıyla dünya jet-setinin vazgeçilmez adresi Billionaire Club, sezon kapanışını unutulmayacak bir partiyle gerçekleştirdi. Ozan Doğulu'nun muhteşem müzikleri ve Laura Calcagno'nun etkileyici elektro violin performansı eşliğinde gerçekleştirilen Billionaire Sezon Kapanış Partisine ünlü isimler de büyük ilgi gösterdi. Gökhan Şükür, Ziynet Sali, Önder Bekensir ve Onur Baştürk gibi isimlerin katıldığı partide eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar hız kesmeden devam etti.

İstanbul'un en lüks butik oteli The İstanbul EDITION'ın içinde yer alan Billionaire Club, her gece farklı renklere bürünerek şaşırtan transparan dekorasyonu ve büyüleyici atmosferinde gerçekleştirdiği seçkin partileri ile yeni sezonda da İstanbul'un en popüler gece kulübü olmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Billionaire Club Sezonu Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement