Binbir Surat Johnny Depp - Son Dakika
Magazin

Binbir Surat Johnny Depp

Binbir Surat Johnny Depp

Her filmi için farklı bir tipe bürünen Johnny Depp, son filmi 'Dark Shadows'ta bir vampir rolünde!

02.03.2012 06:03  Güncelleme: 08:50

Hollywood'un en cesur isimlerinden biri hiç kuşkusuz ünlü aktör Johnny Depp! Her filmi için farklı bir kılığa bürünen Depp, her rolün hakkını veriyor.

Yakışıklı oyuncu, son olarak 1960'lı yılların kült dizisi 'Dark Shadows'un sinema uyarlamasında başrolde.

Johnny Depp, Tim Burton'ın yönetmenliğini üstlendiği filmde, kana susamış bir vampiri canlandırıyor.

1960 yılında beyazperdeye uyarlanan ve bir dizi uyarlaması da olan 'Dark Shadows'un kadrosunda Depp ve Carter dışında Eva Green, Jackie Earle Haley, Chloe Moretz, Michelle Pfeiffer, Jonny Lee Miller ve Isabella Heathcote yer alıyor.

Film gizemli bir hikayeyi işleyen filmin konusu şöyle:

1752 yılında, Joshua ve Naomi Collins yanlarında Barnabas ailesinin genç oğlu olduğu halde yeni bir hayat kurmak için Liverpool'dan Amerika'ya yelken açar.

Fakat bir okyanus bile ailelerine musallat olan gizemli lanetten kaçmalarına yardımcı olamaz. Aradan yirmi yıl geçer ve dünya Barnabas'ın (Johnny Depp) ayaklarının altında serilidir ya da en azından Maine'deki Collinsport kasabası…

Collinwood Malikanesinin efendisi olan Barnabas zengin, güçlü ve iflah olmaz bir playboy'dur. Ta ki büyük bir hata yapıp Angelique Brouchard'ın (Eva Green) kalbini kırıncaya kadar.

Kelimenin her anlamıyla bir cadı olan Angelique, Barnabas'ı ölümden çok daha kötü bir kaderle lanetler: onu bir vampire çevirir, sonra da canlı canlı gömer.

İki yüz yıl sonra Barnabas bir yanlışlık sonucu mezarından serbest bırakılır ve kendini çok değişmiş olan 1972 dünyasında bulur. Collinwood Malikanesine döner ve bir zamanlar muhteşem bir yer olan evini harabeye dönmüş vaziyette bulur.

Collins ailesinin işe yaramaz kalıntıları ise biraz daha iyi duruma gelmiştir ve her birinin kendi karanlık sırları vardır. Evin reisi Elizabeth Collins Stoddard (Michelle Pfeiffer) aile meselelerine yardımcı olması için psikiyatrist Dr. Julia Hoffman (Helena Bonham Carter)'a başvurur."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement